Ceyhan, uyardı!

Ceyhan, uyardı!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Bugün oynanacak zorlu maç öncesi önemli bir mesaj vererek “Bizim için camia ve kulüp kişilerden daha önemlidir” dedi.

10 Mart 2017 - 12:39

Bugün 12 Şubat stadyumunda oyananacak olan Kahramanmaraşspor- Fatih Karagümrükspor maçı öncesi bütün taraftara seslenen Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Başkan dahil kimse bu kulübün üzerinde değildir. Herkes verdiği kararın bedelini öder veya alır. Bizim için camia ve kulüp kişilerden daha önemlidir” dedi.

 

“KİMSE KAHRAMANMARAŞSPOR’UN ÜZERİNDE DEĞİLDİR”

Başkan Ceyhan açıklamalarını şu şekilde ifade etti; “Çok değerli hemşehrilerim ve kahraman yürekli taraftarlarım. Bugün takımımız adına önemli bir maçımız var. Maçın başlama saati cuma namazından hemen sonra da olsa, tüm hemşehrilerimizi bu önemli maça bekliyoruz. İnşallah sizlerin de desteği ile bu maçtan Muzaffer ayrılacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Yarın kim oynarsa oynasın, Sahaya çıkan aslan parçaları, bu maçı alacaklar inşallah. Ama buradan bu vesile ile siz kahraman taraftarlarımızdan, bir konuda daha dikkatli ve hassas olmanızı beklediğimi söylemek istiyorum. Kahramanmaraşspor Tüm Paydaşları, tüm parçaları ve tüm değerleri ile birlikte bir takım ve şanlı tarihi ile büyük bir Camia. Bunu kimse unutmasın ve, başkan dahil hiç kimse, ama, hiç kimse Kahramanmaraşspor'dan daha büyük değildir. Siz Kahraman Taraftarlarımıza düşen görev ise, yalnızca takıma sahip çıkmaktır, kişilere değil. Çünkü, hayatta verilen her kararın bir sonucu vardır ve karar verenler kararın sonucuna göre bedelini de ödemesini bilirler. O zaman yarın cuma günü hakem maçı bitirene kadar hep takımımıza destek olacağız, isimlerle uğraşmayacağız. Gayret bizden, Yardım Cenab-I Allah'tan” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...