CHP’de Kuzey İlçe Başkanları değişiyor!

CHP’de Kuzey İlçe Başkanları değişiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş’ta il ve ilçe kongre tarihlerini açıkladı. Buna göre ilk ilçe kongresi 25 Kasımda Göksun ilçesinde başlayıp, 30 Aralıkta il kongresiyle sona erecek.

09 Kasım 2017 - 08:03

Kongre tarihlerini açıklamasıyla birlikte partilileri de bir heyecan sardı. Şuan itibarıyla Kuzey ilçelerinden Andırın,Göksun,Elbistan’da mevcut ilçe başkanları yeniden aday olmayacak.

Yapılacak olan il ilçe kongrelerini değerlendiren CHP İl Başkanı Esat Şengül, kongreler ve büyük Kurultay’dan sonra Ülkenin kötü gidişatına dur diyecek, halka umut veren, yenilenmiş parti meclisi ile ortaya konulacak parti politikalarıyla, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazır duruma gelmiş olacaklarını söyledi.

 

“HAREKETLİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yarın seçim varmış gibi çalıştığını ve halka çözüm sunduğunu kaydeden Başkan Şengül konuşmasını şöyle sürdürdü: “Partimizin MGK’sının almış olduğu karar neticesinde 6 aylık seçim sürecimiz devam ediyor.Haziran ayında kongre süreçlerimiz başlamıştı. Bizim partimizdeki kongre süreçleri diğer partilerdeki kongre süreçleri gibi değil.Mahalle delegelerini oluştururken bile ilçe başkanlarımız orada bulunarak sandıklı seçim yapmak zorundalar.15 Ekim itibarıyla delegelerimiz belli oldu. 25 Kasım tarihi itibarıyla ilçelerimizin kongrelerini yapmaya başlayacağız. Buna göre,  25 KasımdaGöksun, 26 Kasımda Pazarcık, 27 Kasımda Türkoğlu, 28 Kasımda Andırın, 29 Kasımda Çağlayancerit, 2 Aralık Dulkadiroğlu, 3 Aralık Onikişubat,  5 Aralık Nurhak, 6 Aralık Ekinözü, 9 Aralık Elbistan 10 Aralık Afşin, 30 Aralıkta ise il kongremizi gerçekleştireceğiz.İl kongresinden sonra ise büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Artık ülkenin kötü gidişatına dur diyecek, halka umut veren, yenilenmiş parti meclisi ile ortaya konulacak parti politikalarıyla, 2019 yılında yapılacak olan 3 seçime hazır duruma gelmiş olacağız. Seçimlerin olması partimize bir hareketlilik getirecektir. Yakalamışolduğumuzdinamizmimizle de seçimlerden anlımızın akıyla çıkacağız.”

 

“İLÇE BAŞKANLARINDA DEĞİŞİM VAR”

Cumhuriyet Halk Partisine gönül veren yönetim ve üyelerin hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadığına dikkat çeken ve Kuzey ilçelerinde değişimin yaşanacağı vurgulayan Esat Şengül şunları söyledi: “Bizim menfaatlerimiz Ülkeninmenfaatidir. Arkadaşlarımız parti yönetiminde olmuş, olmamış önemli değil. Biz her zaman halkın yanında çözüm üreten bir partiyiz. Andırın ilçemizde bir nöbet değişimi olacak. Mevcut ilçe başkanımız aday olmayacak. Yeni adaylarımızın çıkacağını düşünüyoruz. Göksun ilçe başkanımız yaklaşık 30 yıldır partiye hizmet etmiştir. Bu dönemde aday olmayacak. Elbistan ilçelerimizde değişiklik olacak. Yeni bir aday ile yolumuza devam edeceğiz. Diğer ilçelerimizde mevcut başkanlar adaylıklarını sürdürerek seçimlere gidecekler. Türkiye’yi 3 seçim gibi son derece stratejik önem taşıyan bir seçim süreci bekliyor. Biz şehir olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Bizim yarın seçim olacakmış gibi örgütümüz her zaman hazırdır.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x