CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’tan Kritik Deprem...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’tan Kritik Deprem Uyarısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, İzmirden seslendi. "Kahramanmaraş tehlikeyi görüyor artık hepimiz önlem almalıyız"

04 Kasım 2020 - 02:21

İzmir de yaşanan acı deprem olayı sonrası Türkiye'nin kalbi İzmir de atıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, deprem sonrası gittiği İzmir de Kahramanmaraş'a seslendi. Kahramanmaraş'ın da Türkiye için en kritik yerlerden biri olduğuna dikkat çeken Öztunç, bu yazıyı paylaştı.

Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim dünden beri İzmir’de deprem bölgesindeyiz. Maalesef kayıplarımız var. İzmir Büyükşehir belediyesi ekipleri başta olmak üzere çok sayıda belediye ekibi ile AFAD ortaklaşa olarak enkazlardan canlı çıkarabilmek için çaba harcıyor. Allah göstermesin bizim memleketimiz Kahramanmaraş’ta deprem bölgesi. Başımıza gelmeden gerekli tedbirleri almak, binaların analizini çıkarmak gerekiyor. Bunun İçin görev Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine düşüyor. Bu kapsamda Nurhak belediyemiz kısa sürede Nurhaktaki yapıların raporunu hazırlayacak. Tekrar İzmir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum ve burada İzmirliler ile olacağımızı ifade ediyorum. Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...