CHP’li Öztunç: ‘Beni herkes arayabilir’
Reklam

CHP’li Öztunç: ‘Beni herkes arayabilir’

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, gece gündüz demeden memleketinin sokaklarını karış karış arşınlamaya devam ediyor.

13 Haziran 2018 - 01:39

Seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdüren CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı enerjisi hiç düşmeyen çalışkan ismi Ali Öztunç’un bugünkü adresi Kahramanmaraş merkez ve Pazarcık İlçesi oldu.

 

“CHP’YE GÜVEN KARŞILIKSIZ KALMAZ”

Merkez ve ilçelerin kırsal bölgelerinde uzun zamandır köylülerle iç içe olan Öztunç, bu sefer gününün önemli bir kısmını Kahramanmara’ta oda ziyaretlerine ve Pazarcık esnafına ayırdı. Gittiği yerlerde vatandaşla bir araya gelen Öztunç, iktidarları döneminde Kahramanmaraş’ın kalkınacağının ve sorunların minimum seviyeye indirileceğinin sözünü verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İnce’ye, Milletvekili seçimlerinde ise kendisine güvenilmesini isteyen Öztunç, bu güvenin CHP’de asla karşılıksız kalmayacağını vurguladı.

Öztunç kendisini takip eden basın mensuplarına da şu açıklamalarda bulundu:

 

“İKTİDARA GİDEN OYLAR KARŞILIKSIZ KALDI”

“Bugün esnaf gezilerimiz harici Pazarcık İlçemizde bazı dernek ve odalara ziyaretlerde bulunduk, dertlerini sorduk, fikirlerini aldık. Sivil toplumun yaşam damarları olan bu örgütlere şimdi ve evvel yaptığımız tüm ziyaretlerde bir dokunduk bin ah işittik. Esnaf ve vatandaşın hali perişan. İktidar ne sözler verdi de çuval çuval oy aldı Kahramanmaraş’tan ama karşılığını kaşıkla bile vermedi. İktidara giden oylar karşılıksız kaldı.”

 

“BENİ HERKES ARAYABİLİR”

“Seçimler sonrası ara ki bulasın seçtiğin vekili şu sorunumuz var diye. Milletvekili olan burnundan kıl aldırmayıp yanına da kimseyi yanaştırmıyor. Oysa beni herkes arayabilir. Ben hiç kimseye neden böyle sorunlarda beni arıyorsunuz diye sitem etmem. Sonuçta adımız Milletvekili, şehrimize hizmet için seçiliyoruz. Benim üzerimde Kahramanmaraş gömleği olacak, Ankara değil! Hiçbir vatandaşıma özel işin, derdin, tasan için beni arama demedim, demeyeceğim. Vatandaş özel işi olduğunda arar, proje sunmak için arayacak hali yok. Bir sağlık sorunu olur, bir çocuğumuzun kalacak yurda ihtiyacı olur, bir gencimizin atamasında sıkıntılar olur, dert tasa için arar vatandaş vekilini. Benim sözüm söz seçildikten sonra tüm Kahramanmaraşlının Milletvekili olacağım. Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir Milletvekili olacağım. Birileri gibi koltuğa yapışıp, beni aramayın, bana gelmeyin demeyeceğim. Bana gittiğim yerlerde ‘Bizim Ali’ diyorlar. Vatandaşın ‘Bizim Ali’si olmaya devam edeceğim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x