CHP’li Öztunç o mahallelerin sorunlarına çözüm istedi
Reklam

CHP’li Öztunç o mahallelerin sorunlarına çözüm istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Dulkadiroğlu ilçesi Denizli Mahallesi ve Göksun İlçesi Sırmalı Mahallesinin sorunlarına çözüm istedi.

01 Kasım 2019 - 23:14

Memleketi Kahramanmaraş’ın her bir insanının derdine derman bulmak için gecesini gündüzüne katan Atom Karınca Ali Öztunç, vatandaşların sorunlarını Ankara’da savunmaya devam ediyor.

Atom Karınca şimdi de Dulkadiroğlu Denizli Mahallesi ve Göksun Ahmetçik Mezrası sakinlerinin yol, su ve mezarlık sorunlarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un masasına kadar getirerek çözüm istedi.

Öztunç, Kurum’un Yazılı Olarak Cevaplandırmasını İstediği Önergesinde Şunları Söyledi;

1.       Dulkadiroğlu İlçesi Denizli Mahallesinin yolu yok. Yıllar önce yapılan su kanalı yol olarak kullanılmaktadır. Böyle ilkel bir yola insanları mecbur etmek sizce ne kadar doğrudur? Bu mahalleye yol ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?

2.       Denizli Mahallesinin 600 metrelik mezarlık yolu kışın çamur yazın tozlu olmaktadır. Mezarlıklar, toplumların manevi açıdan özel yerleridir. Mezarlığa giden İnsanlarımızı toz ve çamurdan ne zaman kurtarmayı düşünüyorsunuz? 600 metrelik yolu parke taşı ile neden yapmıyorsunuz?

3.       Göksun İlçesi Sırmalı Mahallesi Ahmetçik mezrasında evlerde su yok, bu konuda herhangi bir çalışmanız olacak mıdır?

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x