CHP Onikişubat İlçe Başkanından Deva Partisine hayırlı olsun...

CHP Onikişubat İlçe Başkanından Deva Partisine hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve İlçe Teşkilatı Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10 Ekim 2020 - 16:58 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 17:00

Kahramanmaraş Deva Partisi İl Başkanı Dr. İrfan Karatutlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette iki muhalefet partisi başkanları fikir alışverişinde bulundu. Kahramanmaraş'ın ortak problemleri için tüm muhalefet parti teşkilatlarının bir arada hareket etmesi gerektiğini dile getiren CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, yeni kurulan Deva Partisine başarı ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Heyetlerin birbiriyle fikir alışverişinden sonra Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Dr.İrfan Karatutlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri  CHP heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

chp2

SADULLAH ERGİN'DEN DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİNE ZİYARET

Deva Partisi Genel Sekreteri Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, Deva Partisi Digital Dönüşüm ve Teknoloji Başkanı Burak Dalgın, Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Sami Topbaş, Kurucu Heyeti üyesi Ahmet Ergin Diyarbakır İl kongresi öncesi Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Dr.İrfan Karatutlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Yemekte bir araya gelen heyet Deva Partisi kongreleri ve yeni oluşan başkanlıklar  ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Diyarbakır İl Kongresine katılmak üzere ilimizden ayrıldı.

sadullahergin

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!