“CHP ve HDP’ye Milletvekili Öçal’dan tokat gibi cevap!”
Reklam

“CHP ve HDP’ye Milletvekili Öçal’dan tokat gibi cevap!”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül’ün Maraş katliamına ilişkin sözlerine ve destekçisi CHP ‘ye TBMM Genel Kurulunda sert sözlerle cevap verdi.

17 Aralık 2018 - 06:52

‘’Biz Kahramanmaraşlılar olarak , daima bu katliamın acısını içimizde yaşadık ‘’ diyen Öçal ;

‘’O dönemde ülkenin kaos ortamına çekilmesi , halkın kutuplaştırılmaya çalışılması maalesef Kahramanmaraş’ ımızda bu acı olayın yaşanmasına neden oldu. Dışarıdan gelen provakatifler ve ajanlarca işlenmiş  bu katliam asla bir tek Kahramanmaraşlı ile bile anılamaz’’ dedi.

‘’Kahramanmaraş bağrından  daima güzel insanlar ve yiğitler yetiştirmiştir’’ diyen Öçal ,  sözlerine şöyle devam etti; ‘’ Akif İnan, Cahit Zarifoğlu, Necip Fazıl, Nuri Pakdil,  Rasim Özdenören, Erdem Bayezit, Abdurrahim Karakoç , Mahsuni Şerif    gibi daha nice değerleri yetiştiren Kahramanmaraş , insanı ve insanlığı yücelten bir ruha sahiptir’’.

Bu sözleleriyle Meclis Genel Kurulunda alkışlanan Öçal , ‘’ Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdü, Türkü, Çerkeziyle  kardeşlik hamuru ile yoğrulu Kahramanmaraş ‘ın  adı anılsa anılsa kahramanlığıyla ve yiğitliğiyle anılmalıdır. Sütçü İmamıyla , namusuna , bayrağına düşkünlüğüyle anılmalıdır. Kahramanmaraş’ın ve  güzel insanlarının  katliam gibi ağır bir töhmet altında bırakılmasını şiddetle kınıyorum’’. diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...