Cihannüma’dan 81 ilde büyük aile buluşması!

Cihannüma'dan 81 ilde büyük aile buluşması!

Cihannüma Derneği'nin geleneksel ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programı 10 Eylül Pazar günü Kahramanmaraş dahil 81 il ve 100’ün üzerinde ilçede belirlenen camilerde gerçekleştirilerek insanlığın kurtuluşu için dualar edilecek.

09 Eylül 2023 - 23:37

Türkiye'de Kahramanmaraş ile birlikte 81ilimiz hafta sonu oldukça anlamlı ve büyük bir buluşmaya sahne olacak. Cihannüma Derneği’nin organizasyonunda aileler 10 Eylül Pazar günü sabah namazında bir araya gelecek. Avrupa’da kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e saldırıların arttığı bu dönemde, günün en bereketli anında eller Kur’an’ın sahibine açılarak insanlığın kurtuluşu için dua edilecek. Kahramanmaraş'ta buluşmanın adresi Zekeriya Tanrıverdi Camii olacak. Kahramanmaraş'ta ayrıca Elbistan ilçemizde de Battal Gazi Camiinde buluşma gerçekleştirilecektir.

TÜM TÜRKİYE'DE VATANDAŞLARIMIZ ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE OMUZ OMUZA SAF TUTACAK

Kurulduğu günden beri ülke insanının birlik, beraberlik ve kardeşliğine önemli katkılarda bulunan Cihannüma Derneği, ülke genelinde çok büyük ve anlamlı bir organizasyona daha imza atacak. Geleneksel hale getirilen ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programı 10 Eylül Pazar günü 81 il ve 100’ün üzerinde ilçede belirlenen camilerde gerçekleştirilecek. Tüm Türkiye'de vatandaşlarımız çocuklarıyla birlikte omuz omuza saf tutarak sabah namazını eda edecek.

Azgın azınlık vakaları ile sapkınlıkların hortlatılmaya çalışıldığı ve Avrupa’da kutsal kitabımıza yapılan saldırıların arttığı bu dönemde, Kuran’ın sahibine el açılarak insanlığın kurtuluşu için dua edilecek. Ayrıca 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız, şehitlerimiz, milletimizin birlik ve beraberliği, gönül coğrafyamız ile bütün dünyada yaşayan mağdur ve mazlumlar ile yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olan geleceğimizin ümidi çocuklarımızın ve gençlerimizin başarıları için Yüce Yaradan’a yakarışta bulunulacak.

‘’OĞULLARIMIZ VE KIZLARIMIZLA ALLAH’IN EVİNİN MİSAFİRİ OLACAĞIZ’’

Cihannüma Derneği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ahmet UÇAR, dernek genel merkezinin koordinesinde tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programına tüm Kahramanmaraşlıları aileleriyle birlikte davet etti. Pazar günü sabah namazında kentteki buluşma adresinin Zekeriya Tanrıverdi Camiinin olacağını belirten UÇAR, ‘’Günün en bereketli anından, tüm Kahramanmaraşlılarla birlikte faydalanacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Oğullarımızla ve kızlarımızla Allah’ın evinin misafiri olacağız. Gönülden buluşma ve kucaklaşmayla Kahramanmaraşlı kardeşlerimizle özlem gidereceğiz. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde vatanımız, aziz milletimiz, geleceğimiz, çocuklarımız ve ümmet için dua edeceğiz. Dede-torun, genç-ihtiyar, kadın-erkek, baba-oğul, ana-kız huzura durup ellerimizi semaya birlikte kaldıracağız. 10 Eylül pazar günü sabah namazı vaktinde bütün vatandaşlarımızı aileleri ile birlikte Zekeriya Tanrıverdi Camiine bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞ MERKEZ İLE ELBİSTAN İLÇEMİZDE BÜYÜK AİLE BULUŞMASI

Cihannüma Genel Merkezi tarafından koordine edilen ve tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek sabah namazı buluşması Kahramanmaraş'ta şu camilerde olacak:

Kahramanmaraş merkez Zekeriya Tanrıverdi Camii

Elbistan Battal Gazi Camii

Cihannüma Derneği’nin büyük buluşmasına Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı, TÜGVA, Anadolu Gençlik Derneği, İHH, Memur-Sen, ÖNDER, Yedi Hilal, Deniz Feneri, Diyanet Vakfı, Ensar Vakfı, ESAM, FEDAV, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Medeniyet Derneği, Mehir Vakfı, MTTB, MÜSİAD, Sadakataşı, Safa Vakfı, Sağlık ve Medeniyet Derneği, TGSP, UDEF, VEFADER, Yavuz Selim Vakfı ve Yeni Dünya Vakfı da destek veriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x