Claas 320 Tucano Biçerdöver çiftçilerin ilgisini çekti

Claas 320 Tucano Biçerdöver çiftçilerin ilgisini çekti

SANKO Holding’in Türkiye distribütörü olduğu tarım makinaları ve ekipman üretiminde dünya lideri Alman CLAAS, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 9’uncu Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda (GAPTARIM) bölge çiftçilerine tanıtıldı.

22 Ocak 2018 - 03:24

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen, açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yaptığı GAPTARIM Fuarı’nda, CLAAS 320 Tucano biçerdöver ve 450-460 model traktörlerin tanıtımı yapıldı.

CLAAS Servis Sorumlusu Deniz Özcan, fuara ilk defa katıldıklarını belirterek, “Amacımız ziyaretçilere CLAAS’ı tanıtmak. Birçok çiftçi CLAAS’ı ilk defa gördüklerini söylüyor ve bilgi alıyor. Fuar ziyaretçilerinin CLAAS ürünlerine ayrı bir ilgileri oluyor. Özellikle biçerdöverimiz ziyaretçilerin tamamına yakınının ilgisini çekiyor” dedi.

 

CLAAS HAKKINDA

CLAAS 1913 yılında kurulan aile şirketi olup, dünyanın önde gelen tarımsal mühendislik ekipmanı üreticilerinden biridir. Merkezi, Almanya Westfalia, Harsewinkel'de bulunan şirket, biçerdöver satışlarında Avrupa pazarının lideridir. CLAAS, başka bir büyük ürün grubu, kendi yürür silaj makinaları alanında dünya lideridir. CLAAS aynı zamanda traktörler, balya makineleri ve hasat makineleri ile dünya çapında tarım mühendisliğinde en iyi performansa sahip bir firmadır.

 

SANKO İŞ VE TARIM MAKİNALARI GRUBU

Sanko Iş ve Tarım Grubu bünyesinde iş makinaları, traktör, tarım makinaları ve forklift gibi ürünlerin imalat, satış, servis ve distribütör hizmetleri verilmektedir.

MST markasıyla kazıcı yükleyici, mini ekskavatör, ekskavatör ve teleskopik yükleyiciler üreten kurum, 1976’dan beri iş ve tarım makinaları sektöründe hizmet vermektedir.

1914’de kurulan Başak markasıyla, 50 hp’dan 110 hp’ye kadar traktörler, Başak Agri markasıyla balyalama, toprak firezeleri, ekim makinaları, yem karma makinaları ve ilaç makinaları gibi tarım makinalarını çiftçinin hizmetine sunmaktadır.

Grup, Sanko Makina ile forklift ve iş makinaları satış, servis ve yedek parça konusunda

Iş makinaları sektörüne hizmet etmektedir.

ASKO İş ve Tarım Makinaları, Sanko İş ve Tarım grubunun bir üyesidir. Bir dünya markası olan CLAAS ürünlerinin Türkiye’de satış ve dağıtımını yapmak üzere, 2 dev grup güçlerini birleştirmiştir.

ASKO-CLAAS işbirliği, Türkiye’de biçerdöver, silaj makinaları, balyalama gibi tarım ekipmanları yanında 500 hp’nin üzerinde traktörlerle, çiftçimizin hizmetinde olacaktır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x