Çocuklarda mahremiyet eğitimi anlatıldı

Çocuklarda mahremiyet eğitimi anlatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi konferans hizmetlerine her gün bir yenisini ekliyor.

17 Ekim 2016 - 12:26

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğünce düzenlenen konferansta çocuklarda mahremiyet eğitimi anlatıldı.

Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Uzman Psikolog Rukiye Karaköse katıldı.

Kültürpark Konferans Salonu’nda 15 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilen konferansta Uzman Psikolog Karaköse, mahremiyet eğitiminin cinsel eğitimden daha kapsamlı bir kavram olduğuna dikkat çekerek, ebeveynlerin çocuklarının cinsel tasarruflarında çocuklarından izin alarak hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Uzm. Psikolog Karaköse: “Örneğin bir çocuk terlemişse ve atletinin değişmesi gerekiyorsa, bu davranış çocuktan izin alarak yapılmalı veya altını ıslatmış bir çocuğun kıyafetleri öfke ve sinirle değiştirilmek yerine çocuktan izin alarak bu değişim yapılmalıdır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Baldwin of Marash’ın Ölümü: Antakya’nın Kuzey Kapısında Kırılma - M.S 1136
Baldwin of Marash’ın Ölümü: Antakya’nın Kuzey Kapısında...
Mehmet Kılıç Konferans Salonu Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı
Mehmet Kılıç Konferans Salonu Düzenlenen Törenle Hizmete...