Çukurkuyu’dan Maraşgücü’ne…!

Çukurkuyu’dan Maraşgücü’ne…!

10 Şubat Cuma günü 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir Futbol Maçı’ı için Kahramanmaraş’a gelen Çukurkuyu Belediyespor Kahramanmaraş’ın Bayan Futbol takımının ziyaret etti.

16 Şubat 2017 - 13:21

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir adına, Niğde ile Kahramanmaraş'taki amatör takımlar arasında futbol maçı düzenlendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde,12 Şubat Stadyumunda, On İki Şubat İdman Yurdu Spor Kulübü ile Niğde Bor Çukurkuyu Belediyespor karşı kaşıya geldi. Kahramanmaraş Bölgesi Klasman Hakemlerinden Ali Karadutlu’nun düdük çaldığı ve Sebahattin Abacı ile Adem Türk’ün yardımcılıklarını yaptığı müsabaka da Kardeş takımlar 12 Şubat Stadyumunda kardeşçe mücadele ederek fair- play örneği sergilediler.  

Dostça biten karşılşama sonrası Konuk ekip Çukurkuyu Belediyespor Kahramanmaraş’ta bir takım ziyaretlerde bulundu. Kahramanmaraş’ın 2. Ligdeki Bayan futbol takım Maraşgücü spor Kulübünün idmanına giden Çukurkuyu Belediyespor ekibi Bayan Futbolcularının Doğukent Futbol sahasındaki idmanlarını izlediler. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kulüp Yöneticisi Mustafa Dağlı, Sizin gibi güzide bir takımı şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sizler bizim misafirimizsiniz. Biz Hem erkeklerde hemde kızlarda mücadele eden bir futbol takımıyız. Bugün burada bizim Bayan futbolunun idmanını izlemeniz hem kızlarımızı mutlu etmiştir hemde bizleri mutlu etmiştir. Ayaklarınıza sağlık. Sizlere liginizde başarılar dilerim” dedi. Çukurkuyu Belediyespor Yöneticisi Duran Halisdemir ise Kahramanmaraş çok güzel bir ilmiş, burada bizlere gösterilen misafir perverlikten dolayı Kahramanmaraş halkına, Kardeş takımımız Onikişubat İdmanyurdu spor kulübüne, Maraşgücü Spor külüne çok teşekkür ederiz. Burada Bayanların futbol oynama mücadeleleri de bizi ayrıyeten mutlu etti. Biz Çukurkuyu Belediyespor olarak Erkek takımını ayakta tutma çabasında iken Kahramanmaraş Bayan Futbol takımını görmek bizi imrendirdi. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı