Cumhur İttifakın’da Erdoğan’a, Milletvekilliğinde MHP’ye

Cumhur İttifakın’da Erdoğan’a, Milletvekilliğinde MHP’ye

Kuzey ilçelerinin tanınmış işadamlarından MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız; “bu önemli seçimde bizlerde elimizi taşın altına koyuyoruz. Cumhur ittifakında adayımız Sayın Erdoğan’a oy vereceğiz, hemşerilerimizden ise Milletvekilliği seçimlerinde MHP’ye oy vermelerini isteyeceğiz” dedi.

12 Mayıs 2018 - 04:10

MHP’nin son kurultayında Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen İşadamı Sermet Yıldız aday adaylık müracaatını resmi olarak yapmasının ardından MHP Elbistan İlçe Teşkilatında coşkulu bir kalabalıkla basın toplantısı düzenleyerek neden aday olduğunu açıkladı.

Hem ülkenin bulunduğu zor süreçte Genel Başkanına destek hem de elini taşın altına koymak için aday olmak istediğini dile getiren Yıldız çeyrek asırdır ülkücü hareketin içerisinde bulunduğunu, partisinde il, ilçe ve belde teşkilatlarının her kademesinde görev yaptığını hatırlattı.

Ülke, ülkü ve memleket adına kutlu ve hayırlı yola çıkmanın ilk adımını attıklarını ifade eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Sermez Yıldız; “24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu ‘cumhurbaşkanlığı ittifakı’nda ittifak adayımız olan sayın Erdoğan’a oy vereceğiz. Milletvekilliği seçimlerinde ise kendi partimize oy kullanacağız. ‘cumhur ittifakı’nın en iyi sonucu almaş için bütün gayretimizle çalışacağız. Biz bunu yaparken Ak Partili vatandaşlarımızdan da MHP’nin meclise güçlü şekilde temsil edilmesi için Milletvekilliğinde MHP’ye oy vermelerini isteyeceğiz. Sayın Genel Başkanımızın 15 Temmuz hain fetö teşebbüsünde karşısında ortaya koymuş olduğu, merkezinde Türk Devleti ve Türk Milleti olan irade Yüce Türk Milleti’nin her kesiminden büyük teveccüh ve takdir görmüştür. Sayın Genel Başkanımızın; ‘önce ülkem, sonra partim ve ben’ düsturu ile izlediği politikalar sayesinde Türkiye’nin zor günlerden geçtiği bu dönemde de Devlet Bahçeli yine devlet adamlığını konuşturmuş ve Türkiye’yi kaosun ortasından tutup çıkartmıştır. 24 Haziran seçimleri hayati önem taşımaktadır. Ülkenin kaosun ortasından tutup çıkartmıştır. 24 Haziran Genel Başkanımın emir ve talimatları doğrultusunda, kayıtsız şartsız olarak desteklemek zorundayız. Her şey ülkemizin ve milletimizin geleceği içindir” dedi.

Bu önemli seçimde ellerini taşın altına koyduklarını, Merkez Disiplin Kurulu üyeliğinin yanında 27. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için Kahramanmaraş’tan müracaat ettiklerini anımsatan Yıldız Gayesinin ülkenin içinde bulunduğu zor günlerde görev almak Sayın Genel Başkana omuz vermek olduğunu ifade etti.

Çıktıkları bu yolda başarılı olacaklarına inandığını da dile getiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Sermet Yıldız konuşmasının şöyle sürdürdü; “görev verilmesi halinde önce ülkem sonra da Kahramanmaraş için mücadele edeceğim. Çıktığımız bu boyda aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Şunu iyi biliyorum ki; aday adayı dava arkadaşlarım seçim bitinceye kadar adaymış gibi çalışacak ve bu kutlu yolda genel başkanımızı yalnız bırakmayacaktır. Süreç ülkemiz, partimiz ve bizler için hayırlı olsun”

Yıldız açıklamasının ardından coşkulu kalabalık topluluğunun tebriklerini kabul etti. MHP Genel Merkez disiplin kurulu üyeliğine seçilerek büyük bir başarı örneği gösteren Yıldız, partisinin başarısı için gece gündüz çalışacağını dile getirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...