Debgici: “AK Parti teşkilatlarımız büyük bir ailedir”
Reklam

Debgici: “AK Parti teşkilatlarımız büyük bir ailedir”

AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Gençlik Kolları İl Başkanlığına atanan Feyzullah Eren Aşçı’yı tebrik ederek görev süresini tamamlayan Ali Çam’a da teşkkür etti.

28 Haziran 2020 - 07:56

AK Parti İl Başkanı Debgici açıklamalrında: “AK Partide görev bir bayrak yarışıdır. Sürekli güncellenen aktif teşkilat kadrolarıyla gücüne güç katmaya devam eden Partimizde bir bayrak teslimi bugün gerçekleşti. Teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin çizmiş olduğu vizyon ve hedef doğrultusunda ilerlemektedir. Bugüne kadar Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Ali Çam kardeşimize teşekkür ediyoruz. Kendisi yaş haddini doldurması sebebi ile görevini bugün Feyzullah Eren Aşçı kardeşimize devretmiştir. Feyzullah Eren Aşçı Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum.

Ana kademesi, kadın ve gençlik kolları ile teşkilatlarımız büyük bir ailedir. Bu ailede görev bitimi yoktur, görev bir sonrakine devredilir, ancak muhabbet ve teşkilata bağlılık bakidir. Gelenek olduğu üzere görevi devreden başkanlarımız teşkilatlarımızla bağlarını kopartmaz. Çünkü aile olmak bunu gerektirir.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları başkanlığına atanan Feyzullah Eren Aşçı kardeşimize tekrar başarılar diliyorum. Bu kutlu yürüyüşümüzde üst seviyelere getirerek bayrağı başarıyla devreden Ali Çam kardeşimize de bu zamana kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, bu değişikliğin partimize ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”