Debgici: ’’Hizmet için devam diyoruz’’

Debgici: ''Hizmet için devam diyoruz''

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş Mitingi öncesinde konuşma yaptı.

23 Haziran 2018 - 01:56

24 Haziran Pazar Günü yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha buradan haykırdığınız için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum diyen Debgici daha sonra sözlerine şöyle devam etti; ''Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden bu yana eşinizi, işinizi ve çocuklarınızı bırakarak, yoğun bir gayretle çalışarak Allah’ıma hamt ediyor ve sizlerden Allah razı olsun diyorum. Buradan tüm teşkilatım adına Cumhurbaşkanımıza şu hususu arz etmek istiyorum; Kahramanmaraş her bir ferdiyle bugüne kadar yanınızda olduğu gibi bundan sonra da yanınızda olmaya devam edecektir. Pazar günü yapacağımız seçimlerde verecek oylarınızın ne kadar hayati bir önem taşıdığını hepimiz biliyoruz. Biz, Cumhurbaşkanımızı sadece Cumhurbaşkanı olarak seçmekle kalmayıp, 8 Milletvekilimizi de inşallah hep beraber Kahramanmaraş’tan Ankara’ya uğurlayacağız. Bunu için durmak yok yola devam.''

Bu sebepten dolayı bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile son 16 yıldan bu yana kadar Kahramanmaraş’ımıza yapılan şehir hastanelerinin devamı için evet diyoruz diyen Debgici, ''Lojistik merkezi için devam diyoruz. Göksun tünelleri, bölünmüş yollar, köprülü kavşaklar için devam diyoruz. Havaalanı için, hızlı tren için, stadyum için devam diyoruz. Şehrimize ve ilçemize yapılan adliye binaları, kapalı spor salonları, hastaneler, okullar ve yeni derslikler için devam diyoruz. Daha sayamadığımız birçok hizmet için devam diyoruz. Bizler, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle hareket edildiği için devam diyoruz. Ve bundan sonraki yapılacak hizmetler için devam diyoruz. Birlik, bereket ve bolluk için, vakit Kahramanmaraş vakti, vakit Türkiye vakti'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x