Demirdöğen’de aday adaylığını açıkladı

Demirdöğen’de aday adaylığını açıkladı

Ahmet Asım Demirdöğen Ak Parti il binasında yapmış olduğu programla milletvekili aday adaylığını açıkladı.

28 Nisan 2018 - 04:22

Demirdöğen, “Milletvekili Aday adaylık başvurumu Cuma gününe denk getirmemizin bir nedeni var. Bizim için Cuma bir başlangıçtır. Cuma hayrın başıdır, Cuma bayramdır. Biz yarış bitse de koşan atlarız. Biz zaten koşacağız. Niyetimiz siyasi mecrada bir görev verilirse burada koşmaktır.” dedi.

Milletvekili aday adayı olma nedenini açıklayan Ahmet Asım Demirdöğen şunları söyledi: “Değerli dostlarımızın kardeşlerimizin çağrısına kulak kapatmak olmazdı. Bir Kahramanmaraş’ın evladıyız. Bu şehirde doğduk bu şehirde büyüdük. Bizim üzerimizde bu şehrin kokusu vardır. Biz ecdadımızın mirasına sahip çıkmak için buradayız.

Niyetimiz inşallah üzerimize vazife biçilen ve başta ecdadın bırakmış olduğu hikayeyi devam ettirmektir. Bizim yürüyüşümüz vatanına, milletine, büyüklerine değerlerine ihanet yürüyüşü olmayacak. Bu kutlu yürüyüşün lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın hem arkasında hem yanında hem de gittiği her yolda bizde yürümeye devam edeceğiz.  Görev vazife eğer bize düşmüşse bizde geri durmayacağız.

Ülkemizin ve milletimizin insanlığın geleceği olan gençlerin sorunları dertleri meseleleri yetişmeleri içinde güçlü projelerde katkı vermek istiyoruz. Herkesin gözü Türkiye’dedir. Türkiye’nin umudu olan gençlerde bizler buradayız diyoruz. Vermemiz gereken en büyük cevap birlik ve beraberliktir.”

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Necmettin Serpolat ise, “Milletvekilliği aday adaylık başvuruları yoğun bir şekilde devam ediyor. Asım bey gibi değerli isimlerin aday aday olması bizleri mutlu ediyor. Çıtanın yükseldiğini görüyoruz. Siyasete yeni bir renk yeni bir heyecan getireceğini düşünüyorum. Ben hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu Hızlanıyor”
Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu...