Deniz Akkaya’nın kızı Teknolojide Kadın Derneği’nin en...

Deniz Akkaya’nın kızı Teknolojide Kadın Derneği’nin en küçük üyesi oldu

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe Önbilgin, Teknolojide Kadın Derneği’nin en küçük üyesi oldu. Derneğin pek çok global teknoloji şirketi ile birlikte düzenlediği etkinliğe katılan Ayşe’ye aynı zamanda doğum günü olduğu için sembolik bir kutlama da yapıldı.

19 Aralık 2019 - 23:38

Teknoloji sektöründe insan çeşitliliğini artırmak ve kadınların sektördeki varlığını güçlendirmek için kurulan Teknolojide Kadın Derneği (Wtech), Türkiye’de faaliyet gösteren pek çok teknoloji markasının katılımıyla “Human Diversity in Technology” etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte Deniz Akkaya’yı görenler, Akkaya’nın bir konuşma yapacağını beklerken asıl sürpriz küçük kızı Ayşe’den geldi. Wtech Başkanı Zehra Öney tarafından sahneye davet edilen Ayşe; derneğin en küçük üyesi olarak büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili açıklama yapan Wtech Başkanı Zehra Öney, “Ayşe ile tesadüfen kuaförde karşılaştık, ben iş konuşurken beni dinlemiş ve teknoloji ile ilgili müthiş sorular sordu. Biz de onu etkinliklerimize davet ettik ve konuya inanılmaz ilgisi olduğunu öğrendik. Artık kendisi derneğimizin en genç üyesi” dedi.

Ayşe Önbilgin ise teknolojiye büyük ilgi duyduğunu söyledi. “Annem beni bu alanda hiç kısıtlamıyor ve kendimi geliştirmem için destek oluyor” diye konuşan Ayşe; çocukların teknoloji ile doğru ve eğitimlerini aksatmayan bir ilişki kurmalarının geleceği yönetmek adına önemli bir adım olacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...