DenizBank’tan fastPay ile elektrik faturası ödemelerinde yüzde 5...
Reklam

DenizBank’tan fastPay ile elektrik faturası ödemelerinde yüzde 5 indirim avantajı

DenizBank ve Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. elektrik faturasını fastPay uygulaması üzerinden ödeyen tüketicilere yüzde 5 daha az ödeme avantajı sağlayan bir işbirliğine imza attı.

28 Kasım 2018 - 15:37

fastPay kullanıcıları diledikleri kredi kartını fastPay’e tanımlayarak fatura ödemelerinde daha az ödeme avantajından yararlanabiliyor. fastPay’i olmayan kullanıcılar ise saniyeler içinde uygulamayı indirerek fastPay’in tüm avantajlarına ulaşabiliyor.

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere hizmetlerini teknolojinin son olanaklarıyla sunmaya odaklanan DenizBank, Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, mevcut fatura tutarını fastPay aracılığıyla ödemeleri durumunda hem yüzde 5 daha az ödeme hem de sıfır komisyon avantajından yararlanabiliyor; söz konusu indirim tutarı kullanıcının fastPay bakiyesine yükleniyor. DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılar diledikleri kredi kartını fastPay’e bağlayabiliyor; halihazırda fastPay’i olmayan kullanıcılar ise uygulamayı indirerek tüm avantajlarından faydalanabiliyor.

“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı ve avantajlar sağlıyor”

fastPay’in, sunduğu özellikler, işbirlikleri ve kampanyalarla kullanıcılarına önemli faydalar sağladığına dikkat çeken DenizBank Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Grup Müdürü Lütfi Akbulut şöyle konuştu; “DenizBank olarak hizmetlerimizi müşterilerimize her zaman teknolojinin son olanakları ile götürmeye odaklanıyoruz. Bu doğrultuda fastPay üzerinden kredi kartı ile yapılan tüm fatura ödemelerine 0 (sıfır) komisyon avantajımızı şimdi de sektörde bir ilk olan, daha az ödeme kampanyalarımızla devam ettiriyoruz. Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile yaptığımız anlaşma sayesinde vatandaşlarımız fastPay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde fatura ödemelerini rahatça yaparak, yüzde 5 daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler. fastPay ile fatura ödemelerinde başlattığımız kullanıcı faydasına odaklı çalışmalarımız artarak devam edecek.”


“fastPay ile AKEDAŞ bölgesinde bir ilki gerçekleştirdik”

Söz konusu işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Medine Tanış şunları söyledi; “ Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak tüketicilerimizin memnuniyetini ve hizmetlerimize ulaşabilirliklerini ön planda tutmaya her zaman dikkat ediyoruz. Teknolojinin hızla geliştiği ve en önemli değer haline gelen günümüzde, DenizBank ile yaptığımız işbirliği kapsamında sunduğumuz indirim avantajının tüketicilerimizi son derece memnun edeceğini düşünüyoruz.”

Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay

fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM’den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. fastPay; App Store, Google play’den indirilebiliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x