Depremin öldürmediği insanları KASKİ susuzluktan öldürecek!

Depremin öldürmediği insanları KASKİ susuzluktan öldürecek!

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), Kahramanmaraş’ı susuzluktan kırdı geçirdi. KASKİ kendi memleketin çocuğunu, bebeğini, yaşlısını, hastasını 2 gündür susuz bıraktı.

23 Ağustos 2023 - 22:57

KASKİ vatandaşı 4 kez kandırdı

Kahramanmaraş’ta susuzluktan kırılan insanların haklı isyanları neticesinde zahmet buyurup açıklama yapan KASKİ, vana değişimi nedeniyle su verilmediğini kaydetmişti. Ancak kentin en önemli kurumlarından biri olan KASKİ, 22 Ağustos ve 23 Ağustos tarihlerinde sosyal medya hesaplarından suyun verileceğine dair açıklamalarda bulunduğu halde utanmadan kendi vatandaşını 4 kez kandırarak yine susuz bıraktı. Kurumun sosyal medya hesabından vatandaşı aptal yerine koyduğu paylaşımları şu şekilde:

“22 Ağustos Salı Sabahı 11:08’de:

İçmesuyu arızası nedeniyle Bugün saat 17:00'ye kadar su kesintisi yapılmıştır.

22 Ağustos Salı Akşamı 19:53’te:

İçmesuyu arızasının tamir çalışması devam ettiği için Bugün gece saat 24:00'e kadar içme suyu kesintisi devam edecektir.

23 Ağustos Çarşamba öğlen 11:49’da:

İçmesuyu depo temizliği ve vana değişimi nedeniyle Bugün saat 13:00 -18:00 arasi içme suyu kesintisi yapılacaktır.

23 Ağustos Çarşamba akşam 20:26’da:

İçmesuyu vana değişimi çalışmalarının devam etmesi nedeniyle içme suyu kesintisi 24:00'e kadar uzamıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”

Sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getiremeyen, vatandaşı mağdur etmemek için gerekiyorsa gece çalışıp gündüz ihtiyaçların giderilmesi için çözümler üretmeyen KASKİ, susuzluk nedeniyle kendi memleketinin Namık Kemal, Bağlarbaşı, Yavuzselim, Mehmet Akif, Menderes, Bahçelievler, Egemenlik, Yenişehir, İsmetpaşa, Genç Osman, Erkenez, Karaziyaret, Karataş, Hayrullah, Dumlupınar, Yusuflar, Hacı Bayram Veli Mahallelerini susuzluktan kırdı geçirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x