“Derdimiz kardeşlerimizin derdidir”

“Derdimiz kardeşlerimizin derdidir”

Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu ihtiyaç sahibi ailelere destek kapsamında Birsel Ceyhan ailesini ziyaret etti.

11 Haziran 2019 - 03:34

Yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek veren Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği bu hafta Birsel Ceyhan ailesini ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Gönül Kardeşliği Topluluğu, Abdulhamithan Mahallesi’nde ikamet eden Birsel Ceyhan’ın evini ziyaret ederek erzak, gıda ve giyim yardımında bulundu. Kahramanmaraş Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç ve Gönül Kardeşliği Topluluğu üyelerinin katılımı ile yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken ailenin sıkıntılarını dinlendi.

“İMKANLARIMIZLA HER ACIYA MERHEM OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen şu anda Kahramanmaraş genelinde bir çok mahalleye ve aileye ulaştığını ifade eden Gönül Kardeşliği Topluluğu Başkan Vekili Mustafa Alıç, Gönül Kardeşliği Toplulluğumuz kendi imkanlarıyla çok önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Biz gönüllü olarak kurulan ve gönülden gelen desteklerle yoluna devam eden bir sivil toplum örgütü olduklarının altını çizen Alıç, “Kendi imkanlarımızla ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada birçok aileye, çocuğa ulaşmak bizi çok mutlu ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde her yüreğe dokunmaya, her acıya merhem olmaya, her ağlayan gözü güldürmeye çalışıyoruz” dedi.

“DERDİMİZ KARDEŞLERİMİZİN DERDİDİR”

Alıç, “Toplumumuzun yüzyılardır bünyesinde taşıdığı yardımseverlik ruhunu, kardeşlik duygusunu, birlik beraberlik duygusunu bizzat yaşamaktan ve yaşatmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Derdimiz kardeşlerimizin derdidir. Her zaman canı gönülden dua ediyoruz ki Allah bizi çıktığımız bu yoldan geri koymasın, yardım aşkını, şevkini artırsın ve bize daha çok kişiye ulaşmayı nasip etsin.

Ayrıca ailemizin Bayram tıraşını yapan üyelerimizden Serkan Yıldırım’a da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü