DHL Express Türkiye, Kahramanmaraş’ta yeni hizmet merkezini...

DHL Express Türkiye, Kahramanmaraş’ta yeni hizmet merkezini açtı

DHL Express Türkiye, müşterilerinin uluslararası lojistik taleplerini karşılamak üzere hizmet merkezlerinin sayısını artırmaya devam ediyor. Hizmete sunduğu yeni hizmet merkezi ile Kahramanmaraş ve çevresindeki illere hizmet verecek olan DHL Express Türkiye, yeni yatırımlarına önümüzdeki dönemde devam etmeyi hedefliyor.

14 Kasım 2022 - 22:31

Kahramanmaraş Hizmet Merkezi, DHL Express Türkiye’nin üst yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreniyle 14 Kasım’da hizmete girdi.

DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “DHL Express Türkiye olarak yeni yatırımlarımızla Anadolu’daki müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermeyi hedefliyoruz. Bugün açılışını yaptığımız hizmet merkezimizle, Kahramanmaraş ve çevre illere yüksek kalitedeki hizmet ağımızı taşımaktan dolayı çok mutluyuz. Ülkemizdeki KOBİ’lerin ve şirketlerin lojistikte çözüm ortağı olarak onları dünyaya bağlıyor, ihracatlarına değer katıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeni hizmet merkezleri yatırımlarımızla müşterilerimizin uluslararası hızlı hava taşımacılık taleplerini karşılamaya devam edeceğiz.”

DHL HAKKINDA

1969 yılında kurulan DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. DHL bünyesinde yer alan birimler, ulusal ve uluslararası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve taşımacılık çözümlerine, uluslararası ekspres kara, hava ve deniz yolu taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine uzanan benzersiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 380 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin sınırları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur.

Teknoloji, yaşam bilimleri, sağlık, mühendislik, üretim & enerji, perakende ve otomotivin de aralarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve sektöre özel çözümleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, Deutsche Post DHL Group’un bir parçasıdır. Grup, 2021 yılında 82 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve çevreye karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya pozitif katkı sağlayan Deutsche Post DHL Group, 2050 itibarıyla sıfır emisyon hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DP DHL Group’un uluslararası ekspres hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren global lider firmasıdır.

DHL EXPRESS TÜRKİYE HAKKINDA

1981 yılında kurulan DHL Express Türkiye, geniş müşteri kitlesiyle Türkiye’de hızlı hava taşımacılığı sektörünün lideri konumundadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından günde toplam 4 uçuş gerçekleştiren DHL Express, İstanbul’un iki yakasından uçak kaldıran tek “Ekspres Hava Taşımacılığı” firmasıdır. DPDHL Group bünyesinde yer alan DHL Express, yakın zamanda 135 milyon Euro yatırımla İstanbul Havalimanı’nda hayata geçirilen yeni Gateway binasında hizmet vermeye başlamıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x