Digiturk, Katarlı Şirkete Satıldı

Digiturk, Katarlı Şirkete Satıldı

En büyük Türk Pay-TV Platformu olan Digiturk'ün satışı onaylandı.

14 Temmuz 2015 - 13:16

-

Katar merkezli beIN Media Group, yönetim hakları Mayıs 2013'ten itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nda (TMSF) olan Digiturk'ü satın aldı.

beIN Media'nın CEO'su Nasser Al-Khelaifi, Digiturk'ü satın almalarının yüksek büyüme potansiyeli olan piyasalarda ve gelişmiş piyasalarda küresel yayılma hedeflerine yönelik olduğunu söyledi. Digiturk'ün, yüksek kaliteli yayın deneyimi sağlamaya ilişkin amaçları açısından çok önemli bir adım olduğunu aktaran Nasser Al-Khelaifi konuyla ilgili şunları söyledi: ""

Şirketten yapılan açıklamada, satın almanın tamamlanmasının, gelecek aylarda gerçekleşmesi beklenen idari onaylar ve çeşitli şartların yerine getirilmesine bağlı olduğu belirtildi. Ayrıca Barclays bu satın alma işlemi kapsamında beIN MEDIA'nın finansal danışmanlığını üstlendi. Digiturk, yaklaşık 3.5 milyon abonesi ve spor ve eğlence içerikleri sunduğu 239 standart ve yüksek çözünürlüklü kanalı ile Türkiye'nin önde gelen Pay-TV operatörlerinden.



Teknokulis : http://www.teknokulis.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x