Dijital Dönüşümde Yeni Bir Adım: Eğitim Yönetim Sistemi

Dijital Dönüşümde Yeni Bir Adım: Eğitim Yönetim Sistemi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında yeni bir adım daha atarak Eğitim Yönetim Sistemi’nin örgün öğretim derslerinde de kullanılması için gerekli altyapı çalışmalarını tamamladı.

11 Ekim 2019 - 18:01

Tüm öğrencilerin ve öğretim elemanlarının kullanımına hazır hale getirilen Eğitim Yönetim Sistemi 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen programlarla öğretim elemanlarına tanıtıldı.

Eğitim Yönetim Sistemi tanıtım toplantısında konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversite olarak insan kaynağı ve teknik altyapıyı en verimli şekilde kullanmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Çağın gereksinimleri noktasında dijital dönüşümün önemine vurgu yapan Rektör Can, “Eğitim Yönetim Sistemi’nin örgün öğretim derslerinde de kullanılması daha nitelikli eğitim hedefimize önemli bir katkı sağlayacak. Bize emanet edilen gençleri hayata en iyi şekilde hazırlamanın sorumluluğu içerisinde bu tür adımlar atmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş ise Eğitim Yönetim Sistemi’nin bütün programların kullanımına sunulmasının üniversitenin farklı alanlarında gerçekleşen dijital dönüşümün önemli bir parçası olduğunu ifade etti. Rektör yardımcısı Okumuş, kaynakların en verimli şekilde kullanılarak katma değere dönüştürülmesi noktasında dijital dönüşümün devam edeceğini söyledi.

KSÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hasan Badem de sistemin amacına ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

Açılış konuşmaları ve genel bilgilendirmelerin ardından UZEM Teknik Destek Uzmanı Fırat Tekinşen tarafından katılımcılara sistemin kullanımına ilişkin uygulamalı eğitim verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...