Dilekçekolik muhtardan bir dilekçe daha!

Dilekçekolik muhtardan bir dilekçe daha!

Halk arasında “Dilekçekolik Muhtar” olarak bilinen Gazipaşa Muhtarı Erol Tanış, Gazipaşa Mahallesine bir tane kurs merkezi kazandırdı. Muhtarlık dönemi boyunca mahallesi içinbin 500’ün üzerinde resmi kurumlara dilekçe veren Tanış, mahalle halkı tarafından da çok seviliyor.

03 Ağustos 2016 - 09:16

Şimdiye kadar Gazipaşa Mahallesi’ne yaşam parkı, kız Kur’an Kursu gibi hizmetler kazandıran Muhtar Erol Tanış, son olarak kadınlara yönelik meslek kursunun açılması için dilekçe verdi.

Mahallenin ihtiyaçlarını, devlet erkânına ulaştırmak için büyük uğraşlar veren Tanış, “Muhtarlığım döneminde Gazipaşa Mahallemize bir tane Yaşam Parkı, iki tane kız Kur'an kursu ve da bir tane kurs merkezi kazandırdık. Bunun dışında sokaklarımıza parke döşemesi, yolların asfaltlanması noktasında Belediyemiz, Valimiz, Vali Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, siyasi parti il başkanımızın ve büyüklerimizin desteğiyle halkımızdan aldığımız yetkilerle, güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Biz, sıkıntılarımızı büyüklerimize iletiyoruz. Büyüklerimizde yapılmasını sağlıyor” dedi. Gazipaşa Muhtarı Erol Tanış, şöyle konuştu: “Resmi kurumlara 29 Mart 2009’dan bu yana Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde Gazipaşa Mahallesi muhtarlığı yapıyorum.Ben hizmette sınır tanımıyorum.Ben Belediye Kanununun 5393 Sayılı Yasasına dayanarak halkın istek ve beklentilerini kamu kurum ve kuruluşlarına iletme adına Türkiye Cumhuriyeti'nin bir muhtarıyım. Anayasanın 127’nci maddesinden aldığımız yetkilerle halkın sıkıntılarını, beklentilerini demokrasimizin muhtarı olarak devlet büyüklerimiz ile koordineli bir şekilde gidermeye çalışıyoruz.Bunun için mahallemizde eksikliğini hissettiğimiz konuları ilgili birimlerle görüşerek gündeme getiriyoruz.”

Amacının gelecek nesillere kalıcı yapılar kazandırmak olduğunu kaydeden Tanış, “Türkiye bizim, Kahramanmaraş bizim. Bizim amacımız,daha iyi ve güzel hizmetlerle yaşam kalitesini arttırma adına faaliyetlerde bulunmaktır.Bunun için mahallemize kadınlarımıza yönelik bir kurs merkezi kazandırdık.İşte kadınlarımızın el emeği, göz nuru ürünlerini yapabileceği; sergileyebileceği bir kurs merkezi olsun.Biz bu noktada belediyelerimize, kaymakamlığımıza dilekçe vererek kurs merkezlerinin açılmasını talep ettik.Bu Kurs merkezimiz için bir yerimiz mevcuttu.Buranınmülkiyeti belediyemize aitti ve atıl kalmasını istemedik.Onun için altını Kız Kur'an Kursu, üstünü de kurs merkezi yapalım, dedik” şeklinde konuştu.

Devletin bütün birimleriyle çok güzel hizmetler yaptığına dikkat çeken Tanış, şu ifadelere yer verdi: “Bu yöndeki çalışmalarımız 2009 yılından beri devam ediyordu. Önceki dönemBelediye Başkanımız döneminden beri müracaatlarımız vardı. Bizim bundaki amacımız halkımız yararlansın.Halkımızın yaşam seviyesi daha iyi olsun.Büyüklerimiz,yanlış anlamasın; çok güzel hizmetler yapıyorlar.Ama biz daha fazla yapılmasını istiyoruz.Koltuklar kalıcı,bizler geçici olan insanlarız.Bundan sonra gelecek kuşaklara manevi bir hizmet verme, bırakma adına çalışıyoruz.Bizhizmetimizle anılmak istiyoruz.Aldığımız oyları helal ettirme adına, aldığımız maaşları helal ettirme adına ben bu mücadeleleri yapıyorum.Çünkü büyüklerimize hatırlatarakbirçok proje yapılmasını sağladık. Sağ olsunlar, yaptılar.Hükümetimizden dedevletimizden de Allah razı olsun.Devlet büyüklerimize ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.” (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x