Dillere destan düğün

Dillere destan düğün

Kahramanmaraşlı İşadamı Can Gülkesen’in kızları İrem ile Gaziantepli siyasetçi işadamı Merhum Mehmet Batallı’nın oğlu Kürşat İstanbul’da düzenlenen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

24 Nisan 2017 - 13:04

İstanbul’da ikamet eden ve Kahramanmaraşlıların yakından tanıdığı başarılı işadamı Can Gülkesen kızları İrem’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Gaziantepli siyasetçi işadamı Devlet eski Bakanı Merhum Mehmet Batallı’nın oğlu Kürşat ile İstanbul Swissôtel The Bosphorus’ta düzenlenen dillere destan düğün töreniyle dünya evine giren İrem Gülkesen en mutlu gününü yaşadı.

Abdulkadir Konukoğlu, Adil Konukoğlu ailecek, eski Milletvekilleri, Cavit Çağlar, İS İbrahim Çağlar, TOBB Rıfat Hisarcıklıoğlu, eski bakan ve milletvekilleri

Düğün törenine siyasetçi ve iş dünyasının yanı sıra, Kahramanmaraş ve Gaziantep’ten de yoğun katılım oldu.  Eski siyasetçilerde Gülkesen ve Batallı ailesinin en mutlu gününde onları yalnız bırakmadı. TBMM eski Başkanlarından Hüsamettin Cindoruk, eski Bakan Cavit Çağlar, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu, Gaziantepli İşadamları Abdulkadir Konukoğlu, Adil Konukoğlu’nun yanı sıra birçok siyasetçi, iş dünyası düğündeki yerini aldı. Düğün töreni gece geç saatlere kadar sürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya Getireceğiz”
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ı Çok Daha İyi Bir Noktaya...
Cevizin 6 faydası
Cevizin 6 faydası