Diş, göz kadar değerlidir

Diş, göz kadar değerlidir

22 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası'nın düzenlediği bilimsel etkinlikte Kahramanmaraşlı ve çevre illerden gelen meslektaşlar bir araya geldi.

28 Kasım 2016 - 07:40

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım Kahramanmaraş'ta meslek sonrası eğitimlerin ve meslektaşların buluşması amacıyla bu tür faaliyetlerin artırılarak sürdürüleceğini söyledi.

Başkanın ardından kürsüye gelen Halil İbrahim Sahi "Dijital Gülüş tasarımı" konusunda meslektaşlarını bilgilendirdi

Ardından Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası genel sekreteri Coşkun Güneyisi "Bisfosfonat grubu ilaç kullanımına bağlı çenelerin osteonekrozu" konusuyla ilgili açıklama yaptı.

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş Çene Cerrahisi bölümü öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Zekeriya Taşdemir "sinüs lifting" konusunda tecrübelerini meslektaşlarına aktardı.

Bir sonraki oturumda ise Dişeti hastalıkları uzmanı Dr. Ural Karaduman muayenehane pratiğinde karşılaştığı vakalarını sundu.

Bilimsel program sonrası meslekte 20-25-35 ve 40 yılını dolduran diş hekimlerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı