Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel’in Kurban Bayramı Mesajı

Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel’in Kurban Bayramı Mesajı

Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı. Yücel mesajında, Bayramların ruhunda kardeşlik, birlik, beraberliğin yaşandığını ve bugünlerin kıymetli günler olduğunu ifade etti.

27 Haziran 2023 - 14:35

Bayramların, dini ve milli duyguların yaşandığı kıymetli günler olduğunu belirten Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel mesajını şöyle devam etti: “Başta, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımız için Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en anlamlı örneklerinin yaşandığı Bayramların; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine, geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir.

Türk milleti olarak; İhtiyaç sahibi kimseyi, yetimi, öksüzü ve yaşlıyı her zaman bağrına basmış bir toplumun fertleriyiz. Milli ve manevi değerlerimizi kuşaktan kuşağa aktararak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize bayramların toplumumuza kazandırdığı değerleri öğretmeli, anlatmalı ve yaşatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramınızı en iyi dileklerimle kutlar, bir kez daha 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı