Doğru haberi sunmak herkesin harcı değildir

Doğru haberi sunmak herkesin harcı değildir

Ak Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesini ziyaret etti.

11 Ocak 2017 - 13:56

Ziyarette gazete çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de kutlayan Kılıç; “Doğru haber yapmak insanlara doğru haber sunmak herkesin harcı değildir. Bu konuda bizi aydınlatmak noktasında en güzel haberleri sizler ulaştırdığı için sizleri ziyaret etmek istedik.

Gazete dediğimiz zaman şuan internet siteleri akla geliyor fakat o gazete sayfaları çevirerek hamur kâğıdını koklayarak okumak bizlerce farklı bir etki oluşturuyor. Onun için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bir kadın milletvekilinin olmasının avantajlarıyla ilgili soruya da cevap veren Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Kılıç; “Nursel Reyhanlıoğlu Milletvekilimiz 6,5 yıl Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yaptı. Bizden birini meclise göndermek bizleri onure etti. Tabiki sorunlarımızı tüm milletvekillerimize aktarıyoruz ve çözüm buluyorlar ama bir kadın milletvekilinin mecliste olması bizim için ayrı bir gurur. Herhangi bir sorunumuzu hiç çekinmeden söyleyebiliyoruz.” dedi.

Kadınların siyasetteki yeri ve zorluğuyla ilgili de konuşan Kılıç; “ siyasette gönüllülük esassa, ülke meselesi varsa hiçbir şekilde zorluğu yoktur. Tabiki bayanlar için biraz ağır olan tarafı da vardır. Biz bunu bir dava kabul ettik, hiçbir çalışmamızda zorlanmadık, yorulmadık. Cumhurbaşkanımız bu kadar çalışırken bizim durmamız hata olur. Cumhurbaşkanımıza yardım etmemiz lazım, yükünü hafifletmemiz lazım. Bizler siyasette Kadın kolları teşkilatı olarak şereflendirildiysek onun hakkını da vermek gerekir diye düşünüyorum. ‘Makama şeref verilmez, makamdan şeref alınır’ derler. Benim bu teşkilatta 13 yılım bitti ve 13 yıldır şeref alıyorum. Onun karşılığında da bir nebze de olsun bu dava için bu ülke için bir şeyler yaptıysak ne mutlu bize” dedi.

TBMM’de devam eden yeni Anayasa çalışmaları sonunda gerçekleşecek Referandum çalışmalarına hazır olduklarını de belirten Kılıç şöyle konuştu, Genel Merkezden gelecek talimatı beklediklerini söyledi. Her gün yarın seçim varmış gibi sahada olduklarını da ifade eden Kılıç; “şuan Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili tüm teşkilatlarımıza eğitimler veriyoruz, yeni sistemi anlatıyoruz. Onlar da sahada birebir vatandaşlarımıza anlatacaklar.  Ocak’ın ikinci haftasında bu konuyla ilgili Genel Merkezimiz bir eğitim semineri verecek. Seminerde ayrıntılı bilgi alacağız.”

Kahramanmaraş’ta Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının ve teşkilatlarının tüm kademeleriyle tam bir uyum içerisinde çalıştıklarına da dikkat çeken Kılıç; “her seçimde hemşerilerimiz partimize büyük destek veriyordu. Kahramanmaraş olarak ta bu desteğin karşısında bir beklentimiz vardı, önce Kültür ve Turizm Bakanlığı ardandan da Başbakan Yardımcılığı ünvanıyla şereflendirildik. Başbakan Yardımcımız da bizim içimizden geliyor, benim ilk il başkanımdır. Başbakan Yardımcımız ve Milletvekillerimizle ilimize alacağımız hizmetlerin en iyisini almaya çalışıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x