Doktor Faruk Atlı YENAD’ı Ziyaret Etti
Reklam

Doktor Faruk Atlı YENAD’ı Ziyaret Etti

İyi Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı Kurucu Başkanı ve 2018 seçimlerinde İyi Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Operatör Doktor Faruk Atlı, Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

25 Mayıs 2022 - 00:50

Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği (YENAD) Başkanı Zeki Demir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Atlı, Kahramanmaraş ve ülke gündemini değerlendirdi. Kahramanmaraş’ın daha güzel hizmetlere layık olduğuna vurgu yapan Doktor Atlı, kenti yakından tanıyan, sorunlarını bilen siyasilerin şehre kaliteli hizmetler sunacağına inandığını aktardı.

Şehrin sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Atlı, kendisinin her zaman şehre hizmet için çalıştığını aktardı. Ülke gündemine dair yaşanan sorunlara değinen Atlı, içinde bulunulan olumsuz durumların kısa sürede halledilebileceğini dile getirdi. Ülkenin daha önce de birçok kriz ve sorunla karşı karşıya kaldığını anımsatan Atlı, bu zor günlerin de millet ve siyaset adamları tarafından gösterilecek özverili çalışmalarla aşılabileceğini söyledi.

Özellikle Türkiye’nin üretime yönelik yatırımlar yapması gerektiğine dikkat çeken Doktor Atlı, son dönemlerde tarımla ilgili büyük sorunlar yaşandığını kaydetti. Ancak ortaya konulacak politikalarla bütün bu sıkıntıların atlatılacağını belirtti.

Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Zeki Demir, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Daha önce kendisini hem doktor hem de siyasetçi olarak tanıdığımız değerli Faruk Atlı Bey’in derneğimize yapmış olduğu nezaket ziyareti bizleri memnun etti. Hem doktor hem de siyasetçi olarak halkın gözünde önemli bir yeri olan Faruk Bey’in yeniden siyasetin içinde olması kentimiz için önemli bir kazanç olacağı kanaatindeyiz.  Şehrimizin insanlarını siyasi görüşü ve partisi ne olursa olsun desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz çünkü biliyoruz ki bu şehrin evlatları her şekilde memleketlerine hizmet için gecelerini gündüzlerine katacaklardır. Bu anlamda Faruk Bey’in duruşu, düşünceleri, yaptığı hizmetleri hepimizin gözü önündedir. Kendisini şehrimiz için önemli bir değer olarak görüyoruz.

Kendilerine derneğimize yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyoruz, hem doktor olarak hem de yeniden siyasetin içinde yer alırlarsa bir siyasetçi olarak başarılar diliyoruz.”

Ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Serhat Topalca, Ahmet Cihan Cesur ve dernek üyeleri Oğuz Karaköse, Göktuğ Gökkaya ve Akif Arslan katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”