Dondurma Tırına Trabzon’da ilgi

Dondurma Tırına Trabzon’da ilgi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın ilk durağı Trabzon oldu.

09 Eylül 2017 - 23:34

Trabzon’da Forum Meydanı’nda 8 Eylül 2017 tarihinde saat 16.00-19.00 arasında hizmet veren Dondurma Tırı’na kardeş şehir Trabzon’da ilgi oldukça yoğun oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce organize edilen programda alanı dolduran Trabzonlular Dondurma Tırı’ndan dağıtılan hakiki dövme Maraş Dondurması için uzun kuyruklar oluşturarak Kahramanmaraş’a verdikleri önemi gösterdiler.

Maraş Dondurmasını keyifle yiyen Trabzonlular Forum Meydanı’nda horon teperek gönüllerince eğlendiler.

Trabzon’dan Samsun’a hareket eden Dondurma Tanıtım Tırı 9 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 16.00 ile 18.30 arasında Samsun’da Cumhuriyet Meydanı’nda Samsunlulara hizmet verecek.

Dondurma Tırı’nın diğer il gezileri ise şu şekilde: 11-12 Eylül İstanbul, 13 Eylül Bursa, 14 Eylül İzmir, 16 Eylül Ankara, 17 Eylül Konya, 18 Eylül Antalya, 19 Eylül Mersin, 20 Eylül Hatay ve 21 Eylül Gaziantep.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi