Dr. Feyzullah Tecirli, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu

Dr. Feyzullah Tecirli, AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı oldu

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimini açıklamasıyla beraber milletvekili olmak isteyenler aday adaylık başvurularını yapmaya başladı. 14 Mayıs 2023’te gerçekleşecek genel seçimler için Kahramanmaraş’ta Dr. Feyzullah Tecirli’de AK Parti’den 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

17 Mart 2023 - 10:11

14 Mayıs 2023’te yapılacak Genel Seçimlerde Kahramanmaraş’ta AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Dr. Tecirli, “Değerli hemşehrilerim, 28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığı için başvurumu Ak parti Genel Merkezimizden yapmış bulunmaktayım.

Rabbim güzel şehrimiz Kahramanmaraşımıza ve ülkemize hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.

Destek ve dualarınızı beklerim” ifadelerini kullandı.

DR. FEYZULLAH TECİRLİ KİMDİR?

1990 yılında Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Eğitimi Bölümünden 2013 yılında mezun oldu. Aynı üniversitede, İşletme Anabilim Dalında yaptığı yüksek lisansını 2016 yılında tamamladı. Doktora eğitimini Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde İktisat Anabilim dalında “İnovasyon, İstihdam ve Ekonomik Büyüme İlişkisi: Teori Uygulama” tez başlığı ile tamamladı. Çalışma hayatına 2013 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Gönen MYO da öğretim görevlisi olarak başlayan Tecirli, burada bir süre çalıştıktan sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığı HİS Federasyonunda Bilişim Uzmanı olarak çalışmaya devam etti. 2016 yılında kendisinin kurduğu ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı VIP Global Ajans A.Ş.’ de ticari faaliyetlerde bulunduktan sonra, Amerikan merkezli Genetik Hayvancılık firması olan Royal Atlantic Holdings LLC’de ticari faaliyetlerine devam etmeye başladı. 2019 yılında Mersin Üniversitesinde Öğretim Elemanı olarak göreve başlayan Tecirli, halen bu kurumda çalışmaya devam etmektedir. Lise yıllarından bu yana gençlik faaliyetleri içerisinde bulunan Tecirli, Kahramanmaraş Gençlik Meclisi Başkanlığı, SDÜ Öğrenci Konsey Başkanlığı ve YÖK Ulusal Öğrenci Konseyi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Ayrıca spor federasyonları ve çeşitli Gençlik STK’larında yönetim kurullarında görev almıştır. Siyasi kariyerine lise yıllarında AK Parti Kahramanmaraş Lise Teşkilatı Başkanı olarak başlayan Tecirli; sırasıyla, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu üyesi, 6. Dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi olarak görev yapmıştır. Son olarak 27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı olmuştur. İyi derecede İngilizce ve orta derecede Arapça bilen Tecirli; evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı