Dt. Ahmet Lütfi Yücel: Diş implantları ile doğal diş hissi...

Dt. Ahmet Lütfi Yücel: Diş implantları ile doğal diş hissi yakalanabilir

Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel, diş sorunu yaşayan ve doğal diş görünümüne sahip olmak isteyen vatandaşların diş implantları ile doğal diş hissi yakalayabileceğini söyledi.

17 Şubat 2021 - 03:08

Türkiye genelinde milyonlarca kişini yaşadığı diş sorunları, birçokları için korkulu rüya olmaya devam ediyor ve diş çürümesi, yaralanma ve daha birçok nedenlerden dolayı dişlerini kaybetme noktasına gelebiliyor.

Yaşanan bu sorunlardan dolayı milyonlarca diş sorunu yaşayanların tercih ettiği ilk tedavi yöntemi köprüler ve takma dişler oluyordu. Ancak gelişen teknoloji ile birlikte diş sorunu yaşayanların yeni umudu diş implantları oldu. Diş implantları ile ilgili bilgiler paylaşan Diş Hekimi Ahmet Lütfi Yücel, diş implantları doğal dişlerden sonraki en iyi çözüm olduğunu dile getirdi.

Kayıp ve hasarlı dişlerin geri kazanılması açısından önemli bir olanak sağlandığını dile getiren Yücel, “İmplant kemiğinizle kaynaşacak ve uyum sağlayacak ve doğala en yakın görünümde bir dişiniz olacaktır. Doğru ağız bakımıyla implantınız başka sorunlara neden olmadan uzun yıllar ağzınızda kalabilir” dedi.

“BU TEDAVİ İLE MÜKEMMEL DİŞ GÖRÜNÜMÜ YAKALAYABİLİRSİNİZ”

Diş implantların avantajlarından bahseden Dt. Ahmet Lütfi Yücel, bu konuda şunları dile getirdi: “Diş implantları kendi dişleriniz gibi görünür ve sizlere doğal diş hissi yaratır. Üstelik kemikle kaynaşacak şekilde tasarlandıkları için kalıcıdır. Biraz daha detaylandırmak gerekirse, görünüş ve his söz konusu olduğunda, diş implantları ve gerçek dişler arasındaki tek fark, gerçek dişler olmamasıdır. Uygun olmayan protezlerde, dişler ağız içinde kayabilir ve yanlış telaffuza sebebiyet verebilir. Dental implantlar, dişlerin kayabileceği endişesi olmadan konuşmanıza izin verir. Dişlerinizin kökleri bir ağacın kökü gibi çenenize tutturulmuştur. Bir dişi kaybettiğinizde, kökün bulunduğu yerde bir boşluk kalır ve implant uygulaması ile bu kökler yeniden yapılmış olur.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...