"Dualarımız İzmir için"

"Dualarımız İzmir için"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen 7. Olağan kongrede konuştu.

03 Kasım 2020 - 16:05

Usta, gönüllerinin İzmir'de olduğunu ve arama kurtarma çalışmalarından mutlu haberler almak için dua ederek Van'a geldiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarında dünyanın yükünün olduğunu, kendilerinin de dava kardeşleri olarak o yükü hafifletmek için çaba gösterdiklerini belirten Usta, "Kongrelerimiz bizim için çok önemlidir. Kongrelerimiz dönemindeki yenilenme heyecanını bir sonraki kongreye kadar devam ettirmemiz gerekiyor. Bizi önemli yapan, güçlü yapan, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir." dedi.

Türkiye'nin dünya mazlumlarının umudu olduğunu, insanlığa hak ettiği onuru ve değeri veren başka bir dünya lideri olmadığını anlatan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: AK Parti'nin sevilen bir parti olmasının en büyük özelliği milletimizden aldığımız güç. En önemli özelliğimiz haklının yanında olmak ve davamızı sonuna kadar savunmaktır. Önümüze engeller çıkacak, aşacağız. Hiçbir mücadelemiz kolay olmadı. Engelleri aşarak bugüne geldik. Bundan sonra da engellerle mücadele edeceğiz. Milletimizden aldığımız gücümüzle, milletimize dayanarak hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Geleceğimize daha iyi bir Türkiye ve dünya bırakma derdindeyiz. Bu dünyanın en çok ihtiyacı olan şey merhamettir. Dünyanın huzuru barışı için daha fazla çalışacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı