Düğüne gider gibi şahadete gittiler

Düğüne gider gibi şahadete gittiler

Tüm Memur-Sen Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt Türkiye’nin Afrin’e yönelik operasyonunu değerlendirdi. Karakurt; “Düğüne gider gibi şehadete koşan şanlı ordumuzun neferleri arkalarından kendileri için dua eden bir iman ve DUA ordusunun varlığını da biliyor” dedi.

24 Ocak 2018 - 04:04

Tüm Memur-sen Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Diva-sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, Türk Milletinin dinini, vatanını, bayrağını ve istiklalini en muazzez varlığı bildiğini söyledi. Karakurt TSK’nın Afrin’e yaptığı operasyonu şu şekilde değerlendirdi; “Türk Milleti dinini, vatanını, milletini, bayrağını ve istiklalini en muazzez varlığı bilir. Zulme karşı mazlumun yanında yer alır. Gariplerin,  kimsesizlerin yardıma muhtaç olanların hamisidir.  İzzetine, şerefine ve onuruna düşkündür.  Harimi ismetini çiğnetmez, mabedinin göğsüne namahrem eli değdirtmez. Ezanını dindirtmez, şanlı bayrağını indirtmez, vatanını böldürmez. Bütün dünya bir araya gelse hak yoldan dönmez. 

Geçmişten günümüze hep böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olacaktır.  Malazgirt meydan muharebesiyle Anadolu’nun kapıları açıldı bu millete. Sonra Anadolu yurt oldu bizlere.  Asırlardır İslam'ın, hakkın, adaletin,  sevginin ve hoşgörünün merkezi oldu Anadolu. Dünyada hakkın adaletin hâkim olmasını istemeyen sömürgeci ve emperyalist güçler hazmedemedi Anadolu'nun bu güzelliklerini. Harp meydanlarında bileğini bükemedikleri Osmanlı İmparatorluğunu ırk ve soy farklılığına dayalı milliyetçilik hileleriyle bölüp parçalamak istediler.  Yedi düvele karşı büyük mücadeleler verildi. Çanakkale de, Dumlupınar da,  Sakarya da bu vatan için bu millet için ne canlar feda edildi.

       Geçmişte bizi yıkmaya çalışan sömürgeci güçler bugünde fırsat buldukça bizi bölmeye, gücümüzü zayıflatmaya, önümüzü kesmeye çalışmaktadırlar. Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi,  bugünde yarın da dinimizi, vatanımızı ve  milletimizi aynı aşk  ve şevkle korumaya devam edeceğiz.   Şanlı ordumuzun AFRİN de terör şebekelerine ve onların destekçilerine karşı verdiği mücadele de aynı ruhun göstergesidir. Düğüne gider gibi şahadet'e koşan şanlı ordumuzun neferleri arkalarından kendileri için dua eden bir iman ve DUA ordusunun varlığını da biliyor.

      " Şu kopan fırtına Türk ordusudur Ya Rabbi

        Senin uğrunda ölen ordu budur Ya Rabbi

        Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın

       Galip et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın. "  (Yahya Kemal BAYATLI)

   Allah'ım İslam aleyhine, ülkemiz aleyhine toplanan düşman gruplarını dağıt. Onları hezimete uğrat, kalplerine korku düşür, birliklerini boz Ya Rabbi.

    Kahraman askerlerimizin üzerlerine sekinet indir, onlara güç, kuvvet ve cesaret ver, yardımını, nusretini ve inayetini esirgeme üzerimizden.   En kısa zamanda zafere ulaştır Ya Rabbi”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın