Düğünler yas yerine döndü

Düğünler yas yerine döndü

Türkiye kadın cinayetleri ile sarsılırken iki acı haber daha yürekleri yaktı. Kahramanmaraş ve Bolu’da ki düğünlerde biri kaza diğeri kavgadan dolayı 2 kişi yaşamını yitirirken 22 kişi de yaralandı. Düğünler ise yas yerine döndü.

08 Mayıs 2017 - 14:08

Son yılarda özellikle yüksek düzeylerde olan kadına şiddet olayları durmak bilmezken iki acı haber daha Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Bolu’da düğün konvoyu kaza yaptı, 1 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi de yaralandı.

Aynı saatlerde ise Kahramanmaraş’ta bir düğünde çıkan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi 16 kişi de yaralandı. İddialara göre Kahramanmaraş’ta ki düğün konvoyunda çıkan kavganın daha önce kız alıp verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. Kavgada 51 yaşındaki Hacı Özdemir yaşamını yitirdi.

 

KAHRAMANMARAŞ DÜĞÜN KAVGASI

Olay, önceki gün gece saatlerinde Aksu Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı düğünden dönen iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Diğer aile bireylerinin de katılımıyla kısa sürede büyülen tartışma kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 16 kişi yaralandı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada yaralananlar, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Hacı Özdemir, vücuduna aldığı bıçak darbeleri nedeniyle doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özdemir'in cesedi otopsi için morga konulurken, acı haberi alıp hastaneye gelen yakınları da sinir krizleri geçirdi. Tedavileri süren yaralılardan 2'sinin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

BOLU DÜĞÜN KAZASI

Bolu’da TEM otoyolunda içinde düğünden dönen ailenin bulunduğu otomobil ve tırın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Siirt’ten düğünden dönen ve İstanbul’a giden Tahir Adıgüzel idaresindeki 34 GH 616 plakalı otomobil, TEM otoyolu Çaydurt mevkiinde Osman Uzun yönetimindeki 54 RB 889 plakalı tıra arkadan çaptı. Çarpmanın etkisiyle tırın altına giren otomobilde bulunan Hayrettin Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Tahir Adıgüzel ile Alaattin Adıgüzel, Naciye Adıgüzel, Ömer Adıgüzel, Elanur Adıgüzel ve ismi öğrenilemeyen bir bebek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Adıgüzel ailesiyle birlikte düğünden dönen başka bir araçta bulunan akrabaları, kaza yerine geldiklerinde gördükleri karşısında sinir krizleri geçirdiler. Yol kenarında dakikalarca ağlayan vatandaşlardan bazıları baygınlık geçirdi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı