Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar seçim zaferini şükür...

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Akpınar seçim zaferini şükür namazı kılarak kutladı!

Mehmet Akpınar seçim zaferini şükür namazı kılarak kutladı.

02 Nisan 2024 - 05:29

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre seçimden zaferle çıkan Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Mehmet Akpınar, şükür namazı kıldı.

Seçimler devam ederken bir açıklama yaparak, “Konvoy yapılmayacak, şükür namazı kılınacak” diyen Akpınar seçimde galip gelmesinin ardından sözünü yerine getirdi ve dün gece ekip arkadaşlarıyla 2 rekat şükür namazı kıldı.

Akpınar, seçimde 50 bin oy alarak rakibi Ak Parti adayı Necati Okay’a yaklaşık 11 bin oy fark attı.

Bu seçimi kazanan Mehmet Akpınar değil, aslında benimle birlikte sokak sokak, mahalle mahalle gezen teşkilatımız, ev ev ziyaretlerde bulunan eşime, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Kazanmamıza sebep olan Kahramanmaraş’ın her mahallesinde bizim gizli kahramanlarımız vardı,  kazanacağımızdan emindim ama Ankara’dan adaylık görevini alıp Kahramanmaraş gelirken, çok sevdiğim abim nasihat etmişti. Bana koltuğun esiri olma dedi. Halka tepeden bakan, fildişi kulerde oturan, rant ve torpil peşinde koşan bu yöneticiler gibi sakın ha olma demişti. Kazandıktan sonra şükredenlerden ola, asla şımarma emanetçi olduğunu unutma diyerek dua etmişti.

Bizde dualarla yola çıktık, bugün bu zaferi kazandık. Her şeye rağmen kazandık. İktidar gücüne rağmen kazandık. 90 gün boyunca bu milletin parasıyla resmilerini astılar. Onlar iktidar gücüyle, milletin parasıyla bize karşı mücadele ettiler. Ama hamdolsun milletini gönlünü kazandık, tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı