Dulkadiroğlu’nda Off-Road yarışları nefes kesti
Reklam

Dulkadiroğlu’nda Off-Road yarışları nefes kesti

Dulkadiroğlu Belediyesi iş birliğinde Kapıçam Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen Off-Road yarışları adeta nefes kesti. İlk yarış startını veren Belediye Başkanı Necati Okay, yarışçılara sundukları görsel şölenden dolayı teşekkür etti.

20 Aralık 2021 - 00:44

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Akdeniz Off-Road Kupası 3’üncü Ayak yarışları başarı ile tamamlandı. Havanın yağışlı olmasına rağmen yarışlara ilgi son derece yoğun olurken, yarışın ilk startını veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ın güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptığını vurguladı.
Kapıçam Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen yarışlara 11 ilden 21 araçla 42 sporcunun katıldığını ifade eden Başkan Okay, yarışların Kahramanmaraş’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek şunları söyledi: “Tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıkan şehrimizin farklı etkinliklerle de gündeme gelmesini önemsiyoruz. Bu kapsamda düzenlenen program ve tanıtım etkinliklerine gerekli desteği vermekteyiz. Akdeniz Offroad Kupası 3. Ayak yarışlarının Kahramanmaraş’ta düzenlenmesi bu bakımdan oldukça önemlidir. Şehrimizin çok önemli doğal güzellikleri var. Bu doğal güzelliklerin ortaya çıkması ve doğa severlerin bunları fark etmesini önemsiyoruz. Bugün birçok farklı şehirden gelen yarışçılar, bu yarışçıları izlemek için gelen misafirlerimiz Kahramanmaraş’ın eşsiz doğasını bizzat görmüş oldular.”

DOĞA TURİZMİ FARK EDİLİR
Şehrin tüm değerlerini turizmle ön plana çıkarmayı hedeflediklerini aktaran Başkan Okay, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz Kahramanmaraş’ın turizmden hak ettiği payı alması düşüncesine bu gibi projeler çok büyük katkı sağlamaktadır. Burada icra edilen bu faaliyetle Kahramanmaraş’ın doğa turizmi potansiyeli de ön plana çıkmış olacak. Turizm noktasında potansiyelimizin farkındayız. Bu potansiyeli kullanmak için de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kış turizminde, doğa turizminde, tarih ve kültür turizminde arzu ettiğimiz noktaya geleceğimizin altını çizmek istiyorum” dedi.
Başkan Okay, son olarak şunları söyledi: “Ben bu vesileyle, yarışlara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Kazasız belasız güzel bir yarış oldu. Emeklerine ve yüreklerine sağlık.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi