Dulkadiroğlu’nda Sosyal Tesislerin Bakım Çalışmaları Devam...

Dulkadiroğlu’nda Sosyal Tesislerin Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Depremler sonrasında oluşan hafif hasar nedeniyle tadilata alınan çok amaçlı sosyal tesislerin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

18 Ağustos 2023 - 16:25

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kırsal mahallelere kazandırdığı çok amaçlı sosyal tesisleri, deprem sürecinde vatandaşların sığınağı haline gelmişti. Bu süreçte zarar gören tesisler için çalışma başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bakım ve onarım faaliyetlerinin devam ettiğini bildirdi.

Büyük bir kısmı çok amaçlı olarak hizmetini sürdüren sosyal tesislerin, deprem sürecinde vatandaşlara sığınak olduğunu hatırlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi: “Kırsal mahallelerimizin standardını yükselten ve sosyal tesis ihtiyacını gideren birçok projeye imza attık. Bu projelerimiz deprem sürecinde vatandaşlarımızın sığınağı olarak da faaliyet gösterdi. Bu amaçla kullanılan ve deprem sürecinde zarar gören tesislerimizle ilgili bakım ve onarım çalışması başlatmıştık. Bu çalışmalarımızı ekiplerimiz özverili bir şekilde sürdürüyor. Kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız tesislerimizde daha önceden olduğu gibi her türlü faaliyet ve aktivitelerini yapabilecekler.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı