Dulkadiroğlu’ndan dev hizmet

Dulkadiroğlu’ndan dev hizmet

Dulkadiroğlu Belediyesi, Maraş tarihinde sosyal belediyecilik anlamında sınırları zorlayacak bir projeye imza atıyor. Belediye’nin yeni projesi; 100 dönüm arazi üzerine 950 konut!

11 Kasım 2016 - 07:02

YILBAŞINDAN ÖNCE TEMELLER ATILACAK

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu’nun çehresini değiştirecek yeni bir proje için kolları sıvadı. Sakarya Mahallesi’nin Kuzey kesiminde yaklaşık 100 dönümlük arazi üzerine 950 konut yapımını planlayan Okay, yılbaşından önce temelini atmayı planladıklarını söyledi. Projenin uygun ödeme koşullarına sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Okay, ev almakta zorlanan vatandaşlarla beraber yatırımcılar için cazip bir proje olacağını dile getirdi. Okay, bu projeden yararlanmak isteyenlerin 25 bin lira peşinat sonrası banka kredisinden yararlanabilecekleri bilgisini aktardı.

STANDARTLARIN DIŞINDA BİR PROJE

Projenin, Dulkadiroğlu’nun çehresini değiştirecek nitelikte büyük bir proje olduğunu kaydeden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, evleri 1,5 yıl gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Dairelerin 3+1 ölçeğinde olacağını bildiren Okay, projenin gerçekleşmesi durumunda civardaki arazilerin de değerleneceğini kaydetti. Projeyi sosyal belediyecilik kapsamında hazırladıklarını vurgulayan Okay, gelir düzeyi düşük ailelerin de ev sahibi olabilecekleri vurgusunu yaptı. Başkan Okay, “Amacımız daha güzel ve daha yaşanabilir bir Dulkadiroğlu” ifadelerine yer verdi.  (KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı