Dulkadiroğlu’ndan sağlık çalışanlarına destek

Dulkadiroğlu’ndan sağlık çalışanlarına destek

Sağlık Çalışanlarına kapılarını açan Arsan Otel ile iş birliği yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, sağlık çalışanlarının kullandığı odaları düzenli olarak dezenfekte ediyor.

11 Nisan 2020 - 02:37

Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok tedbire imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, birlik ve beraberlik vurgusuyla başlatılan her projeye de özel destek veriyor. Bu kapsamda sağlık çalışanlarına kapılarını açan Arsan Otel’e de dezenfekte ve ilaçlama konusunda destek olan Dulkadiroğlu Belediyesi, otelin düzenli olarak dezenfekte edildiğini bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Koronavirüs’ten topyekûn mücadele ile kurtulunacağını söyledi. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan tüm işlerin olumlu sonuçlandığını aktaran Başkan Okay, virüs konusunda da bu birlik ve beraberliğin sağlandığını kaydetti.
Koronavirüs ile en ön cephede çalışan sağlık çalışanlarına yapılan pozitif ayrımcılığı olumlu bulduğunu aktaran Başkan Okay, bu konuda kendilerinin de önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirerek şunları söyledi: “Bu süreçte büyük bir görev üslenen sağlık çalışanlarımızı her anlamda destekliyoruz. Bu konuda destekte bulunan herkesin de yanındayız ve projesine omuz veriyoruz. Bu kapsamda sağlık çalışanlarımıza kapılarını açan Arsan Otel’e ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Otelimizin düzenli olarak dezenfekte edilmesi için ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Sağlık çalışanlarımızı rahat ettirmek için büyük gayret sarf eden otelimize ve sağlık çalışanlarımıza bizler de bu şekilde destek oluyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplum sağlığı için yoğun bir çaba içerisinde bulunan sağlık çalışanlarımızı göz önünde bulundurarak sokağa çıkmama konusunda daha hassas olalım. Onlar bizim için bu şekilde bir mücadele sergilerken bizler de sokağa çıkmayarak onlara destek ola biliriz.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x