Dulkadiroğlu’nun Yeni Cazibe Merkezi Vezir Hoca Bulvarı
Reklam

Dulkadiroğlu’nun Yeni Cazibe Merkezi Vezir Hoca Bulvarı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçesinin doğuya doğru gelişimini büyük bir hızla sürdürdüğünü ifade ederek, “Vezir Hoca bulvarı, Kamu Külliyesi, Kuyumcu Kent projesi ve çeşitli alt yapı çalışmalarımızla Dulkadiroğlu’nun cazibe merkezi olmuştur” dedi.

19 Ağustos 2022 - 15:56

Doğukent bölgesiyle çarşı merkezinin ulaşımını sağlayan Vezir Hoca bulvarının cazibesinin arttığını ifade eden Başkan Okay, bu bölgenin yeni Trabzon Caddesi olmaya aday olduğunu belirtti. Vezir Hoca bulvarı esnafını ziyaret ederek hasbihal eden Başkan Okay, caddenin marka değerini yükselttiğini söyledi.
Başkan Okay, ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz gün doğuya doğru gelişimin önünü açacağımızı söylemiştik. Şuan geldiğimiz noktada bölgemize yapılan mega yatırımlarla doğuya doğru gelişimi büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. Özellikle Kamu Külliyesi projemiz ve kuyumcu kent projesi bu bölgenin gelişmesine büyük katkı sağladı. Vezir Hoca bulvarımız önemli bir cazibe merkezi oldu.  Bölgemizin konut stokunun gelişmesi ve yeni yatırımlarla bu önemini daha da artıracak. Bu bölgede esnafımızın işlerinin artması bizleri ayrıca memnun etmektedir. Hep birlikte Dulkadiroğlu’nun gelişmesi ve daha iyi bir noktaya gelmesi adına çalışmayı sürdüreceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”