Dulkadiroğlu seçim ve irtibat bürosu açıldı

Dulkadiroğlu seçim ve irtibat bürosu açıldı

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nın yeni seçim ve irtibat bürosunun açılışı dün yapıldı.

19 Mart 2017 - 04:09

16 Nisan Referandumunda Evet Ofisi olarak da kullanılacak olan büronun açılışını Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Ömer Ünal,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilat Başkanları yaptı. Kurdela kesme merasiminde Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, makası kesmediği için kullandığı; “Makas kesmiyor” ifadesi açılışa katılanlar arasında tebessüm oluşturdu.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Binasının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin istiklali ve istikbali için başı çeken bir şehir olduğunu ifade ederek; 16 Nisan’da da sandıklardan çıkacak Evet oyu oranıyla başı çekmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak, “Kahramanmaraş'ın her zerresi,aynen istiklal mücadelesinde olduğu gibi memleketimizi bundan sonraki istiklal mücadelesinde ve istikbal mücadelesinde de başı çekmek zorundadır. Maraş başı çekmezse inanın Türkiye'de büyük başarıyı yakalayabilmemiz o derece zor olacaktır. Ama şundan emin olmanızı isterim:Değerli Bakanımız Bülent Tüfenkci Bey’le de diğer bakanlarımız da Anadolu'yuhep beraber geziyoruz.Zannediyorum ben ona yakın vilayette referandumla ilgili çalışmalar yaptık.Yarına umutla bakıyoruz” dedi.

KAYNAK: YARINA UMUTLA BAKIYORUZ!

Türkiye’nin bir taraftan referandum çalışmaları yaparken; bir taraftan da hizmetlerini aksatmadan devam ettirme gayreti içinde olduğunu dile getiren Başbakan Yardımcısı Kaynak, şöyle konuştu:Türkiye bu 16 Nisan referandumuyla hükümet sistemini değiştirmekle uğraşırken bir yandan da özellikle terörden etkilenen bölgelerde yeni başlattığı kalkındırma programlarıyla hızlıca icraatlarını yapıyor.Ve yarın 1915 Çanakkale Köprüsü’nün temelleri inşallah atılacak. 2016 yılında önemli sıkıntılarla karşı karşıya kaldık; ama 2017 yılında Avrasya Tüneli, Yavuz Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü milletimizin hizmetinde ve Çanakkale köprüsünün de temeli atılmış olarak giriyoruz. Biz, yarınlarımıza büyük umutla bakıyoruz.Ama istikrarın kalıcı hale gelmesi için de 16 Nisan'ın bizlere anlamlı bir evet olarak, o akşam sandıkların anlamlı bir evet olarak destek olması gerekir.”

TÜFENKCİ: HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ KALMADI!

AK Parti’nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye’nin büyük atılımlar yaptığını kaydeden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye’nin hiçbir zaman eskisi gibi kalmadığını söyledi. Bakan Tüfenkci, şu açıklamalarda bulundu: “Sizler geçmişte yakaladığınız başarılarla en güzel binalara layıksınız ve burada inşallah çok güzel hizmetlere de hep beraber imza atmış olacaksınız. AK Parti olarak biz daima millet, daima hizmet diyerek çıktığımız bu yolda,Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,bu partiyi kurduğunda; bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, demişti.Gerçekten de AK Parti kurulduktan bu yana hiçbir şey eskisi gibi olmadı, olmayacak da! Ne enflasyon eskisi gibi oldu. Ne yollar eskisi gibi kaldı.Ne hastaneler eskisi gibi kaldı.Ne demokrasi eskisi gibi kaldı. Neinsan hakları eskisi gibi kaldı.Her alanda biz,Türkiye'yi 3 kat,5 kat büyüttük.Milli gelirimiz 3 bin dolarlarda iken bugün Allah'a hamdolsun 11 bin dolarları yakaladık.İhracatımız 33 milyar dolarlardaiken; biz iktidara geldiğimizden buyana 150 milyar doları yakalamış bir ülkeyiz.Enflasyonlar yüzde 50'lerde, yüzde 60'larda iken; bugün tek haneli rakamlara ulaştı.”İktidara geldiklerinde, ülkenin, koalisyon hükümetlerinin yıkıcı etkilerini yaşadığını belirten Tüfenkci, “Bu ülke tam 49 milyar dolarlık bir banka enkazı ile karşı karşıya kalmıştı.Bu ülkeye geçmişteki iktidar mücadeleleri dolayısıyla çift başlılıklar dolayısıyla bir gecede bir anayasa kitapçığını fırlatılması ile beraber bir günde tam 130 bin işyerinin kapandığını, iflas ettiğini gördü bu ülke!Geçmişte Rahmetli Özal'laMesut Yılmaz arasındaki çekişmeden dolayı bu ülke, koalisyonla gebe kaldı. Anavatanda gitti, Mesut Yılmaz da gitti.Ama Bunun bedelini kim ödedi? Bunun bedelini bu vatandaşımız ödedi. Türkiye, ödedi.İstiyoruz ki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmasın” şeklinde konuştu.

DULKADİROĞLU EVET OYLARINDA YÜZDE 90’I BULSUN!

Dulkadiroğlu ilçesinden her zaman AK Partiye yüksek oy oranı çıktığını hatırlatan AK Parti Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Ömer Ünal ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnşallah teşkilatımız burada çok güzel hizmetlere imza atacak. Kahramanmaraş'taki seçimlerde birinci olan ilçe Dulkadiroğlu ilçesi İnşallah daha büyük hedeflerle daha büyük başarılara bu teşkilat binamızda,anakademesi ile kadın kollarıyla gençlik kolları ile imza atacak.Bunu da canı gönülden istiyorum.Bende 2010-2014 yılları arasında Konya Karatay’daMerkez ilçe başkanlığı yaptım.Teşkilatçılığınne kadar zor olduğunu en iyi bilenlerdenim. Teşkilatımız da bir Hüseyin abimiz vardı.Derdi ki; teşkilatçılık,azığı sırtında ırgatlıktır, derdi.Her şeyinizle hazır olacaksınız. Ben hatırladığım kadarıyla 1 Kasım seçimlerinde, 230 bin nüfuslu Dulkadiroğlu ilçemizde yüzde 82 oy oranı vardı.İnşallah bu 16 Nisan'da Dulkadiroğlu ilçemiz,Maraş’ımızda,ülkemizde Evet noktasında şöyle yüzde 90’ları geçerek Bir katkı verecek diye umut ediyorum.”

TEŞKİLATÇILARDA SEVDA OLMAZSA BAŞARI OLMAZ!

Kahramanmaraş’ta ilçe teşkilatlarıyla büyük bir uyum içinde çalıştıklarını bildiren AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, teşkilatçılığın önemine değindi. Teşkilatçılara çalışma enerjisini kendi içlerinde taşıdıkları sevdadan geldiğini belirten Özdemir, şu değerlendirmelerde bulundu: “Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarımızla birlikte çalıştık uzun süre hiçbir sorun yaşamadan, huzur içerisinde,birlik içerisinde,omuz omuza vererek birlikte çalıştık.Ama Ömer Başkan'ın söylediği gibi binamız artık yetmiyordu.Onlar da artık kendi ayaklarının üzerinde durmak istediler.tabiricaizse çok güzel bir bina kazandırdılar. Ömer Başkanımın nezdinde tüm Dulkadiroğlu teşkilatını bu güzel işlerden dolayı öncelikle kutluyorum. Ama asıl kutlamam; tabi onların her seçimde göstermiş olduğu fedakârlık, özveri ve başarı içindir.Seçim söz konusu olduğunda; onlar,tabiri caizse karınca gibi,arı gibi omuz omuza,yardımlaşma içerisinde seçiminin sonuna kadar hiç yorulmadan, usanmadan, durmadan, duraksamadan çalışırlar.Bu fedakârlıkları için özel olarak onlara teşekkür ediyorum ve bu başarılarının devamını diliyorum.İnşallah bundan sonra da aynı başarılarla aynı birliktelikle aynı beraberlikle omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.Bu vesileyle şunu da söylemem lazım:Teşkilatlarda görev almak zor işler!İçinde böyle bir sevda olursa bu teşkilatlarda görev almak zevkli hale gelir. Yoksa kimseye bu işi yaptıramazsınız.Burada içinde bu sevda olan birçok insan var. Geçmişte de bu sevda ile çalışmış birçok kardeşimiz var.BU vesileyle aramızda olmayan ama geçmişte bize çok büyük hizmetleri olmuş kardeşlerime saygılarımı selamlarımı gönderiyorum. İnşallah 16 Nisan’da da çok başarılı bir netice almayı temenni ediyorum.”

MARAŞ’IN HEDEFİ KONYA’NIN ÖNÜNE GEÇMEK!

Türkiye’de AK Parti’ye en yüksek oy veren ilçenin Karatay olduğunu dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necat Okay,Kahramanmaraş’ın hedefinin Konya’dan daha yüksek oy çıkarmak olduğunu ifade etti. Okay, şunları kaydetti: “Eski bir teşkilatçı olarak eski bir merkez ilçe başkanı olarak bu binaya sayın ilçe başkanımız çok büyük emek vermiş.Hakikaten çok güzel olmuş.İnşallah bundan sonra bu binada hemşerilerimiz daha yüksek standartlarda siyasi hizmetlerini alabilecekler. Tabiri caizse bu binanın ben dolup dolup taşacağına inanıyorum.Daha önce eski binamıza artık sığamıyorduk.İnşallah bundan sonra çok daha güzel bu mekânda hemşerilerimiz hizmet alacak. Önümüzdeki referandum sürecinde de bu Evet ofisimizde iyi hizmetler verilecek.Ve her zaman olduğu gibi Kahramanmaraş'ın oy potansiyeli en yüksek rakamları yine Dulkadiroğlu’ndan bekliyoruz. İnşallah bu bir aylık zamanında Dulkadiroğlu’nun çıtası çok yüksek olduğu için biraz daha fazla çalışarak yine çok büyük bir rekora imza atacağız. Sayın Teşkilat Başkan Yardımcım daha önce Konya Karatay İlçe Başkanıydı,biliyorum. Bizim her seçimden sonra takip ettiğimiz bir sonuç da Konya Karatay'ın oy oranı idi. Konya Karatay'dan sonra en yüksek oy alana biz olurduk. İnşallah bu referandum sürecinde biz,Konya Karatay'ın önüne geçeceğiz. Kahramanmaraş İnşallah Konya'nın önüne geçecek.”

DEBGİCİ: YENİ BİNA MARAŞ’IN İKİNCİ KALBİ

Yeni bir teşkilat binasına ihtiyaçları olduğu için 4 katlı binayı faaliyete geçirdiklerini kaydeden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Şekerdere’den sonra Kahramanmaraş’ın ikinci kalbinin yeni bina olduğunu vurguladı. Debgici, şöyle konuştu: “Bizler Dulkadiroğlu teşkilatı olarak biliyorsunuz 2013 yılında faaliyete başladık.Ve şehrimizin siyasi merkezi olan İl Başkanlığımızda, Şekerdere Bulvarı üzerinde faaliyetlerimizi yürütüyorduk. Büyükşehir olmakla birlikte iki tane metropol ilçe Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçeleri oluştu.Eski binamız, bildiğiniz üzere bizlere yetmez hale gelmişti. Her seçimde sandıkları patlatan AK Parti teşkilatları, bulundukları binalara da sığmıyorlardı. Daha faydalı çalışabilmek adına daha çok hizmet edebilmek adına sorunları daha iyi tespit edebilmek adına 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra çok kıymetli milletvekillerimizin görüşleriyle, onlarla yaptığımız istişareler neticesinde artık yeni bir hizmet binasına taşınması gerektiğini hep beraber müşahede ettik.Ve arayışlara girdik.Hamdolsun Dulkadiroğlu ilçemizde bu dört katlı güzel binayı bulduk.Bu binanın yapımında emeği geçen tüm kardeşlerime gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarıma biraz da bana katlandıkları için özellikle teşekkür ediyorum.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x