Dumlupınarspor yokları oynuyor

Dumlupınarspor yokları oynuyor

Kendi sahasında Siverek’i konuk eden Spor Toto BAL Temsilcimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 11.haftada mağlubiyete dur diyemedi.

05 Aralık 2017 - 03:14

Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsil eden 2 temsilcimizde bu hafta zorlu müsabakalardan puan alamadılar ve haftayı mağlubiyetle kapattılar. 2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör ligin 11. Haftasında Mağlubiyete Dur Diyemediler. Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 11.haftada Şanlıurfa Temsilcisi Siverek Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.

Batıpark Futbol sahasında gerçekleşen karşılaşmada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor maça hızlı başladı ve gol yollarında Ahmet Ak ile yüklense istediği sonuca ulaşamadı. Zorlu mücadelede ilk yarıyı 0-0 kapattı. Zorlu mücadelenin 75.dakikada Siverek Belediyespor deplasmanda Vedat Erçin'in golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası toparlanmaya çalışan Kahramanmaraş ekibi Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 80.dakikada Siverek Belediyespor Emre Yüce'nin golü ile 2-0 öne geçti. Zorlu karşılaşmada 2 de kırmzıı kart çıktı. 86.dakikada Erdağ İnşaat Dumlupınarspor'da Serkan Koçaslan ile Siverek Belediyespor'da Bünyamin Demir kırmızı kart görerek takımlarını 10’ar kişi bıraktı. Zorlu mücadelenin 88.dakikada konuk ekipte Ramazan Öz kırmızı kart görerek Siverek Belediyespor'u 9 kişi bıraktı. Mücadelede son bölümlerinde gol olmayınca Erdağ İnşaat Dumlupınarspor evinde Siverek Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu. Kendi sahasında ve taraftarı karşısında önemli bir sınava çıkan Erdağ İnşaat Dumlupınarspor istekli başladığı karşılaşmada istediği oyunu sahaya yansıtamayarak sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x