’’Durağa gelmeden, kalkalım’’

''Durağa gelmeden, kalkalım''

Kahramanmaraş'ta bir otobüs şoförü, Kahramanmaraş'ın sosyal medya sayfalarından birisine gönderdiği mesaj ile vatandaşlardan bir ricada bulundu.

23 Haziran 2018 - 01:28

Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediyesinin Ulaşımda yapmış olduğu devrim gibi bir proje ile otobüs sistemleri değişti. Kartlı sistem ile daha büyük halk otobüsleri vatandaşlara hizmet verirken, aynı zamanda yapılan uygulamalar ile de vatandaşlar otobüsün durağa ne zaman geleceğini önceden öğrenebiliyor.

Vatandaşlar bu sisteme ayak uydururken, bütün bunların yanı sıra otobüs içerisinde, ''Müsait bir yerde inebilir miyim? İnecek var...'' ve daha nice cümleler artık tarihe karıştı. Otobüs içerisinde bulunan butonlara basarak yolcular ilk durakta inebiliyorlar. Otobüslerin durak harici yolcu indirip bindirmemesi de herkes için daha düzenli ve tertipli olurken, otobüs sık sık dur kalk yapmıyor.

Bununla birlikte Kahramanmaraş'ta bir otobüs şoförü sosyal medya aracılığı ile vatandaşlardan bir ricada bulundu. Vatandaşların inecekleri duraklara gelmeden önce arka kapıya gelmesini isteyen şoför mesajında şu ifadelere yer vermiş; ''Gencide aynı yaşlısı da aynı, durakta durmadan ayağa kalkmıyor. Otobüs hareket edince basıyor çığlığı. Lütfen ineceğiniz yere varmadan bir durak önce kapıya doğru gidelim.'' 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x