Durak harici durmayan otobüse taşlı saldırı!

Durak harici durmayan otobüse taşlı saldırı!

Kahramanmaraş'ta özel halk otobüsü, durak harici durmadığı için yaşları 15-18 arasında olan gençler tarafından önce sözlü, sonra taşlı saldırıya uğradı. Üstelik bu sırada otobüsün içerisinde yolcularda bulunuyordu.

10 Temmuz 2018 - 04:04

Olay, önceki gün saat 16:40 sularında Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Hacı Bayram Veli Mahallesi, Sait Zarifoğlu bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Seyir halinde olan halk otobüsüne, kaldırımda bulunan gençler işaret dur işareti yaptı. Ancak otobüsün durak harici durmaması üzerine gençlerin arkadan küfür ettiği bunun üzerine sinirlenen şoförün otobüsü sağa çektiği ve tartışmanın başladığı öğrenildi.

Gençler ile şoför arasında çıkan tartışma sürerken, gençlerden birisi bıçak çekiyor. Yolcuların bir kısmı kavgayı aralamaya çalışırken, görüntülerde de görüldüğü gibi yolculardan bir kaç kişinin de dahil olduğu kavganın aralanması sonrasında otobüs şoförü tekrar direksiyona geçiyor ve tam yoluna devam edeceği esnada, yolculara rağmen gençlerden birisi kaldırım parkesini otobüse fırlatıyor. Otobüsün kırılan camı yolcuların üzerine sıçrarken, yolculardan birisinin de hafif yaralandığı öğrenildi.

Otobüs şoförü Yusuf E., ''Durak haricinde bekledikleri için durmamıştım. Ancak geçerken küfür ettiği için sinirlendim ve durdum'' dedi. İlk tartışma sonrasında herkes sakinleştirilip otobüse binmişken, yolcuların bulunduğu bölüme taş atılması herkesi sinirlendirdi. Taş'ın atılmasının ardından büyük bir tehlike atlatan yolcularda otobüsten inerek gençler ile kavga etti. Olayın büyümesinin ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin gençleri gözaltına aldığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x