Efsane Başkan protokolden seyretti

Efsane Başkan protokolden seyretti

Kahramanmaraşspor’un daha önce Kulüp Başkanlığını yapan ve Servetini Kahramanmaraşspor için Harcayan Efsane Başkan Hüseyin Belli, Kahramanmaraşspor’un 2017-2018 sezonunda evindeki ilk maçı olan Altay müsabakasını tribünlerden seyretti.

13 Eylül 2017 - 17:59

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor,  kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği güçlü rakibi Altay’a ikinci yarıda yediği gollerle 1-2 mağlup oldu. Mücadele ettiği Spor Toto 2. Ligde son 3 sezonda istediği başarıyı elde edemeyen Kahramanmaraşspor, bu sezon yaptığı transferlerle şampiyonluğu hedefliyor. Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın Kırmızı-beyazlılar, ligin ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 1-0 mağlup olmuştu. Kendi evinde 2. Haftada ise grubun güçlü takımlarından İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı konuk etti.  Yeni sezona tamamen yen bir kadro kurarak başlayan ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz ligin ilk maçında taraftarına iyi izlenimli bir müsabaka seyir ettirdi. İlk yarıda birçok pozisyona imza atan Kahramanmaraşspor’un 30 dakikada penaltısı yense de oyundan kopmadı. ilk yarıda baskılı ataklar ile rakibine yüklense de zorlu dakikalar gole dönüşmedi. 2. Yarıda ise Altay ekibi 2 gol bulurken Kahramanmaraşspor ise 1 golle yetinmek zorunda kaldı. Bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkan aslanlar, rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Temsilcimiz ikinci yarının 59 ve 63. dakikalarında kalesinde gördüğü iki gole engel olamayarak maçta 2-0 geriye düştü. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Kahramanmaraşspor, aradığı golü 76. dakikada buldu. Oyuna sonradan giren Aydın sağ kanattan yapılan ortayı şık bir vuruşla gole çevirdi. Aydın’ın golüyle oyunda durumu 2-1’e getiren Aslanlar, bu dakikadan sonra rakip kaleye baskıyı daha da artırdı. Ancak istediği golü bir türlü bulamayan temsilcimiz, 90 dakika sonunda rakibine 2-1 yenildi.

 

PENALTIYI VERMEDİ KORNERİ İŞARET ETTİ

12 Şubat Stadyumundaki Karşılaşmanın 30 dakikasında sol kanattan yüklenen Kahramanmaraşspor Hüseyin Karın içeri aktardığı topta defans topu elle kontrol ederek topu önüne aldı ve topu kornere çeldi. Gerçekleşen pozisyona Kahramanmaraşspor ekibi itiraz ederken yan hakem orta hakemi Sezer Yalçın dekarte ederek oyunu kornere yönlendirdi. Açık Elle oynama kornere dönüşünce köz gibi penaltı korner olarak değerlendirildi ve hakem penaltıyı Nazilli maçındaki Hakem gibi gasp etti. Kendi sahasında ilk kez taraftarı karşısına çıkan ve her şeye rağmen baskısını artıran ev sahibi Kahramanmaraşspor istediği oyunu sahaya yansıtırken gole ulaşamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İlk Yarıda oyunu kontrol altına alan Kahramanmaraşspor 2. yarıda baskısını artırırken konuk ekip ise ev sahibinin direncini kırmak için sert oyun sahaya hüküm etti. İlk yarı başında oyuncu değişiklikleri ile yüklenen Altay ekibi Kahramanmaraşspor’u çözmeye çalıştı ve oyun kurmaya başladı.

 

BAŞKAN BELLİ PROTOKOLÜN ONUR KONUĞU

TFF 2. Ligde son 3 sezonda istediği başarıyı elde edemeyen Kahramanmaraşspor, bu sezon yaptığı transferlerle şampiyonluğu hedefliyor. Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın Kırmızı-beyazlılar, ligin ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a 1-0 mağlup olmuştu. Kendi evinde 2. Haftada ise grubun güçlü takımlarından İzmir’in köklü kulüplerinden Altay’ı konuk etti.  Yeni sezona tamamen yen bir kadro kurarak başlayan ve iyi bir hazırlık dönemi geçiren temsilcimiz ligin ilk maçında taraftarına iyi izlenimli bir müsabaka seyir ettirdi. Bu önemli müsabakada Kahramanmaraşspopr’un daha önce Kulüp Başkanlığını yapan ve Servetini Kahramanmaraşspor için Harcayan Efsane Başkan Hüseyin Belli, Kahramanmaraşspor’un 2017-2018 sezonunda evindeki ilk maçı olan Altay müsabakasını tribünlerden seyretti ve müsabakanın onur konuğu oldu.

 

ASLAN OYNADI ALTAY 3 PUANI KAPTI

Kendi sahasında Taraftarı karşısında iyi oyun çıkaran ve ilk yarıda üstünlüğüne rağmen ilk yarıda 0-0 eşitliğin noktalandığı müsabakanın ikinci yarısında Taçtan ilk golü bulan Altay ekibi 2. golü ise Ofsayttan attı ve oyunda skor üstünlüğünü korurken oyuna 76. dakikada giren AydınÇetin’in girer girmez attığı golle skoru değiştirirken son dakikalrda tansiyon yükselmesine rağmen Akdeniz aslanı beraberlik golü arayışında etkisiz kalırken konuk ekip ise 3 puanı hanesine yazdırarak liderliğini korudu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x