Efsane Sakaryaspor’a konuk olacağız

Efsane Sakaryaspor’a konuk olacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta bu hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçına hazırlanan Kahramanmaraşspor galibiyete hazırlanıyor.

05 Ekim 2017 - 18:27

Beyaz grupta lige kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında SBS Kırklarelispor’a 1-2 mağlup olan ve moralleri bozulan Kahramanmaraşspor bu hafta sonu oynayacağı Sakaryaspor maçına sıkı hazırlanarak mutlak galibiyet arayacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2017 - 2018 Futbol Sezonunda Beyaz grubundaki, 7. Hafta karşılaşması olan Sakaryaspor Kulübü müsabakası Kahramanmaraşspor için zor bir maç olacak.

 

ASLANDA HAZIRLIKLAR TAMAM

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Sakaryaspor’un hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin 7.haftanın maçında Kahramanmaraşspor deplasmanda galibiyete ulaşmanın hesaplarını yapıyor. 2017-2018 sezonunda Beyaz Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Ligin 7. Haftasında Üzerindeki karabulutları dağıtmak isteyen Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında hazırlanan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Sezon başında hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen ama bir takım aksaklıklar nedeni ile ligde istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve oynadığı son 6 maçın 4’ünü mağlubiyetle kapatan 2’sindende 1 puan çıkararak büyük bir moral çöküşü yaşayan Akdeniz aslanları deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçında hedefini mutlak galibiyet olarak belirledi.

 

15 SPORCUYU RENKLERİNE KATTILAR

Sakaryaspor geçtiğimiz sezon 3.Lig’de oldukça kaliteli bir kadroya sahip olsa da Osman Özdemir’in

göreve gelmesinin ardından büyük bir şahlanış yaşayıp lig yükselmeyi başarmıştı. Tatangalar’ın bu

sezonki hedefleri de geçen sezondan aşağı değil. 6 oyuncu takımdan ayrılırken 15 oyuncuyu

renklerine bağlamayı başardılar.

 

TECRÜBELİ SPORCULAR KADROSUNDA!

Bu oyuncuların arasında en çok dikkat çeken isimler Fenerbahçe’den kiralanan genç kanat-forvet arkası Ramazan Civelek ve kanat-forvet Beykan Şimşek. Özellikle Beykan altligleri takip edenleri oldukça heyecanlandıran bir transfer oldu. Ayrıca Akhisar’dan transfer edilen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Taşdemir ve Adana Demirspor’dan gelen 23 yaşındaki kanat-bek Tufan Kelleci’de oldukça iyi transferler. Burak Pazarspor’da parlamış, ardından çeşitli 2.Lig takımlarında forma giymiş yetenekli bir oyuncu. Tufan ise asıl mevkisi sağ kanat olmasına rağmen bek bölgesinde de oynayabilen, gurbetçi, patlama gücü yüksek, frikik ve uzaktan şutlar konusunda başarılı bir oyuncu. Ancak bek bölgesinde oynadığında defansif zafiyet gösterebileceğini düşünüyorum. Bu isimlerin dışında gelen tecrübeli isimlerden bazıları; Almanya alt liglerinden geçmişte ülkemizde pek çok takımda da oynamış bir isim olan orta saha Sezer Badur, Boluspor’dan stoper Ramazan Sal, Karabükspor’dan kaleci Ercüment Kafkasyalı, Macar liginden transfer olan gurbetçi hücum oyuncusu Mahir Sağlık ve Ankaragücü’nden stoper-bek Sezgin Coşkun dikkat çekiyor. Bir de hücum bölgesine Eyüpspor’dan gelen Cem Ekinci transferi var tabi. En son transfer ise TFF 1.Lig’in efsane “Bay Şampiyon”u Murat Akın oldu. Gittiği her takımda şampiyonluk yaşayan Murat 1.Lig’deki bu istikrarını 2.Lig’de Sakaryaspor için de devam ettirmeye çalışacak.

 

GENÇ YETENEKLER GÖZE ÇARPIYOR

Sakarya’nın elinde geneli tecrübeli, arada ise gelecek vadeden genç yetenek olarak adlandırabileceğimiz oyunculardan kurulu zengin bir kadro bulunuyor. Özellikle 19 yaşındaki stoper Burak Bekaroğlu genç yaşına rağmen çok sayıda maça çıkmış başarılı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Sakaryaspor daha da güçlenmiş kadrosuyla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi konumunda.

 

RAKİP SAKARYASPOR’UN 2017-2018 FUTBOL SEZONU TRANSFER RAPORU:

 

TRANSFER RAPORU:

 

GELENLER (14)

Beykan Şimşek (Kanat) ve Karahan Yasir Subaşı (Sol bek) - (Kiralık-Fenerbahçe),Ramazan Sal (Stoper-Boluspor),Sezer Badur (Antalyaspor),Cem Ekinci (Forvet-Eyüp),Ramazan Çevik (Sol Kanat-Eyüp),Ferhat Kaya (Kaleci-Fortuna Sittard-Hollanda 2.lig),Tufan Kelleci (Sağ bek Adana Demirspor),Muhammed Burak Taşdemir (Sol kanat-Akhisar),Sezgin Coşkun (Stoper-Ankaragücü), Mahir Sağlık (Forvet-Vasas Budapeşte), Ramazan Civelek (Kiralık-Orta Saha-Fenerbahçe), Murat Akın (Orta Saha-Göztepe),Anıl Çapkın (Defans-Bonner SC)

 

KALANLAR:

Osman Özdemir (Teknik Direktör), Zafer Aydoğdu, Erçağ Evirgen, Canberk Özdemir, Ercüment Kafkasyalı, Talha Mayhoş, Fatih Özçelik, Fikret Topaloğlu, Burak Bekaroğlu, Coşkun Yılmaz, Aytaç Ak, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan

 

GİDENLER:

Hacı Ömer Doğru (Kiralık- Bergama Belediyespor),Abdurrahman Canlı, Ahmet Aktaş, Aykut Kıratlı, Bora Sevim, Cihan Yıldız, Ceyhun Yelkenci, Enes Ata, Fahri Tatan, Furat Koç, Hakan Akman, Hasan Erdi Aslan, Hüseyin Bilge, Hüseyin Altuğ Taş, Murat Hacıoğlu ve Mücahit Çakır, Fahri Tatan (Şanlıurfaspor),

Mümin Aysever (Santrfor-Tirespor 1922)

 

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

3.Lig 3.Grup Play Off Finalinde Diyarbekirspor'u 2-1 yenerek Şampiyon oldular.

 

HEDEFLERİ NE?

50+2 #Yükseliş Yılı Sloganı ile Şampiyonluk olarak belirlendi.

 

HAZIRLIK MAÇLARI

Sakaryaspor 4 - 0 Traktör Sazi (Beykan Şimşek, Mahir Sağlık, Talha Mayhoş, Burak Taşdemir)

Sakaryaspor 1 - 0 Adanaspor (Ramazan Çevik)

Boluspor 3-1 Sakaryaspor (Coşkun Yılmaz)

Sakaryaspor 1 - 1 Bucaspor

Sakaryaspor 4 - 2 Al Hazm Suudi Arabistan (Mahir Sağlık -2, Fatih, Ramazan Çevik (P)

Kocaeli Birlik 0 Sakaryaspor 3 (Ramazan Sal, Coşkun Yılmaz, Beykan Şimşek)

 

ANALİZ

Ligin yeni ve köklü takımı bu ligi de transit geçmek için  50+2 #Yükseliş Yılı sloganı ile Şampiyonluk için 15 transfer yaptı. Fenerbahçe den 3 genç Beykan Şimşek, Yasir Subaşı ve Ramazan Civelek, tecrübeli stoperler Ramazan Sal ve Sezgin Coşkun, tecrübeli forvet Mahir Sağlık, Sezer Badur, Eyüp te başarılı maçlar çıkaran Cem Ekinci ve son olarak son 8 sezonda 8 Şampiyonluk yaşayan Murat Akın. Şampiyon kadroyu da önemli oyuncularını tutarak korudular. Başarılı hoca Osman Özdemir bakalım hedefe ulaşacak kadroyu harmanlayabilecek mi? Osman Özdemir, yeni stad ve seyircisi en büyük avantajları olacaktır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Kahramanmaraş Havalimanı Nisan Ayı İstatistikleri Açıklandı
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu
Barbaros Caddesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sunuldu