“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” Kapsamında 24...

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” Kapsamında 24 Derslikli Okul Yapım Protokolü

"Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası" kapsamında Kahramanmaraş Valiliğimiz koordinasyonu ile İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında İlimiz Dulkadiroğlu İlçesine 24 derslikli İlkokul binasının yapılması için protokol imzalama töreni gerçekleştirildi.

29 Temmuz 2023 - 03:18

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Kahramanmaraş Valimiz Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Zekeriya Kahveci katıldı.

Törende konuşan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yapımını üstlendiği 24 derslikli ilkokul binasının yapımı ile ilgili protokolü imzalıyoruz. Hayırseverimize eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilimiz ve öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ise "Yapmış olduğumuz yatırımlar içerisinde eğitim alanına yapmış olduğumuz yatırımlar her şeyden önemli. İnşaatına başlayacağımız 24 derslikli okul binamızın bir an önce teslimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

İl Millî Eğitim Müdür Vekili Zekeriya Kahveci ise, "Okullarımız genel olarak Bakanlığımız merkez bütçesi ile yapılıyor ancak bu şekilde de hayırseverlerimiz tarafından yapılan birçok okulumuz var bu da bunlardan birisi.  24 derslikli ilkokul binasının yapımını üstlenen hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.  şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından protokol, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Zekeriya Kahveci tarafından imzalandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x