Ehliyetlere yüzde 40 zam!

Ehliyetlere yüzde 40 zam!

Akdeniz Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Seyfi Moroğlu, 2018 yılında ehliyetlere yüzde 40 zam geleceğini söyledi.

01 Kasım 2017 - 07:59

Ehliyet almak isteyenlere uyarılarda bulunan Başkan Moroğlu: “10 Kasım 2017 tarihinden sonra kurslarımıza yazılanlar, zamlı fiyattan ehliyetlerini alacaklar. Şuan Kurs ücretlerimiz bin 100 TL. Bu yılbaşından sonra 1250 TL olacak. 430 TL olan ehliyet harçları yeni yıl itibarıyla 606 TL olacak “dedi.

 

“O Sürücü Belgeleri İptal Olacak”

2016 yılında 1500 kişinin kazanılmış sürücü belgesi sertifikasının, 2 yıl süreyi doldurduğu için iptal olduğuna dikkat çeken Moroğlu şunları söyledi : “ 2017 yılında süresi dolan sertifikalar ciddi bir rakam oluşturmakta, vatandaşlarımız sertifikalarını yılbaşından önce almalarını tavsiye ediyoruz. 2018 yılı itibarıyla ehliyet zamlarını yüzde 40 zam gelecek. Bu zamlardan etkilenmemeleri için daha önce sürücü sertifikasını almaya hak kazanmış ama gelip bizden bu belgeyi almayan kişilerin acele etmesinde fayda var. Yoksa bu belgeleri iptal olacak. Yeniden sınavlara girmeleri gerekecek ve buda kişilere ekstra maliyet yükleyecek. Bu maliyetlere yakalanmamaları için belgeyi almalarında yarar var.”

 

“Son Tarih 10 Kasım”

Ehliyet harçlarının yanı sıra sürücü kurs ücretlerine de zam geleceğine değinen Seyfi Moroğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “ 10 Kasım 2017 yılına kadar kayıt olanlar eski fiyattan belgelerini alabilirler ama 10 Kasımdan sonra kurslarımıza yazılanlar zamlı fiyattan ehliyetlerini alacaklar. Şuan için Kurs ücretlerimiz bin 100 TL. Bu yılbaşından sonra 1250 TL olacağını düşünüyoruz. Şuan 430 TL olan harç yeni yıl itibarıyla 606 TL olacak. Tabi ki ağır vasıta ehliyetlerinin fiyatları daha yüksek. Şuan 722 TL yılbaşından sonra 1010 TL olacak. Sürücü sertifikasını kazanmış kişilere uyarımız biran önce ehliyetlerini alsınlar. Kayıt yaptırmayı düşünenler için ise 10 Kasım’a kayıt sürücü kurslarına kayıt olmaları gerekiyor. 10 Kasım’a kadar kayıt yaptıranlar yılbaşından önce belgelerini alabilirler.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...