Ekipler 7/24 görev başında

Ekipler 7/24 görev başında

Büyükşehir Belediyesi ilimizde devam eden kar yağışı sebebiyle 7/24 çalışmalara aralıksız devam ediyor. Afşin, Elbistan, Ekinözü, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Çağlayancerit ilçelerinde ekipler kar temizleme çalışmalarına gece gündüz devam ederken, Nurhak İlçesi’nde de teyakkuz halinde bekliyorlar.

26 Aralık 2019 - 02:45

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış çalışmaları kapsamında il genelinde devam eden kar yağışı sebebiyle kar temizleme çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

Afşin İlçesinde Armutalan, Söğütdere, Dokuztay, Dağlıca, Haticepınar, Örenli, Kaşanlı, Tatlar , Binboğa , Ağcaşar , Kepez  güzergahlarında; Elbistan İlçesinde Alkayaoğlu,Fakıoğlu , Sarıçiçek, Köşk, Yapılı, Keçemağra, Elmalı, Uzunpınar, Hasanalili, Armutalan, Tapkırankale, Tapkıran, Körücek mahalle yollarında ve Ekinözü İlçesinde Türkmenler Ekşielma , Alişar grup yolu Çil alanı mevkisi, Kabaktepe, Yeniköy, Ataköy, Ambar güzergahlarında kar yağışı devam etmekte olup ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Andırın’da Çiğşar Mahallesi yolu haricinde tüm yollar açık olup, Çiğşar Mahallesi yolunda da çalışmalar devam ediyor. Onikişubat İlçesinde Çukurhisar, Kaynar, Kumarlı, Tekir ve Yeşilgöz yollarında kar temizleme çalışmaları sürdürülüyor. Dulkadiroğlu İlçesinde Yedikuyular Yolu başta olmak üzere Elmacık, Başdervişli, Kemallı ve Ağabeyli yollarında ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çağlayancerit ilçelerinde de kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme çalışmaları devam ederken, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...