Elbistan Belediyesi’nden ‘Can Kulağı’ seferberliği

Elbistan Belediyesi’nden ‘Can Kulağı’ seferberliği

Elbistan Belediyesi öncülüğünde kurulan ve tüm sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplayan Can Kulağı Platformu, depremzede ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımında bulunuyor.

13 Aralık 2023 - 13:47

Can Kulağı Platformu’nda başta ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteğinin yanı sıra giyim ve kırtasiyeden koli yardımına kadar her türlü ihtiyaçlar karşılanıyor.

2019 yılında Elbistan Belediyesi öncülüğünde kurulan platform ile ‘devlet millet içindir’ kavramı yaşatılmaya devam ediyor.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, "Elbistan çok büyük acıların da merkezi, depremle beraber burası yardım üssüydü. Gıdadan ilaca, kıyafetten yakacağa varıncaya kadar vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarının dağıtıldığı bir merkez haline geldi. Günlük 100 ailenin giyim ihtiyaçlarının karşılanması okulda çocukların kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması, yakacak ihtiyacı olan ailelerimizin odun kömür taleplerinin karşılanması. 2019 yılından bugüne gelinceye kadar hem pandemide hem depremden önce hem de depremden sonraya kadar arkadaşlarımız çaba gösteriyor. Gönüllü arkadaşlarımızı ve iyi insanları kutluyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x